Što mislite je li Bog spontan? Ima li On kontrolu baš nad svim? Što bi zapravo bila spontanost? Pa to je povjerenje! Bog je nevjerojatno Biće samo iz jednog razloga: zato što posjeduje nevjerojatno povjerenje.

Postoje nebrojeni dokazi spontanosti u univerzumu, primjerice spontanost kod rađanja životnih oblika, raznolikost, primjerice ljudskih beba – muško, žensko, lijepo, ružno, osobnost ova, osobnost ona, glazbenik, sportaš… Praktički, jedini način da život bude čudo je upravo u spontanosti pri njegovoj kreaciji.

Ljudska vrsta duboko je kondicionirana opisima nastajanja svijeta kroz planiranje i uvjetovanost. Takozvana zona komfora toliko je duboki program da svaki čovjek na planetu cijeli svoj život poput vrtlara provede u brinjenju da u tu zonu ne uđe nešto nepoznato, neki trn, ali i nepoznati predivni cvijet. Ljudska vrsta užasava se spontanost!

Svatko od nas žudi za slobodom. Ali, svi bi to opet unutar ograde zone komfora. Prava Sloboda dolazi iz spontanosti, baš onako kako i Bog stvara realnost (da, stvaranja nikada ne prestaje).

U ovoj meditaciji tragat ćemo za Slobodom u sebi. Dopustit ćemo da u naš svijet uđe nepredvidljivost i VOLJET ćemo to. Kada govorimo o iscjeljenju i stanju mira i sreće, povjerenju jednostavno nema premca!

Pridružite nam se! <3

Meditacija disanjem izgleda ovako:

Nešto više o ovoj praksi pogledajte ovdje:

Meditacija disanjem održat će se ONLINE, u ponedjeljak, 08.05.2023, s početkom u 20 sati.

Cijena meditacije iznosi 5 EUR / 37,67 kuna (1 EUR = 7,53450 kn). Uplate molim na račun.

Prijave, podaci o uplati, kao i sve dodatne informacije mogu se dobiti putem maila: mino.nenky@gmail.com; ili na messenger: https://www.facebook.com/neno.ljubic/

Vrijeme trajanje radionice je oko sat vremena. Molim pripremiti prostor za ležanje u blizini računala te neki prekrivač, jer na početku disanja zna biti malo hladno. Meditacija se može pratiti preko računala, laptopa, tableta ili mobitela. Radi najboljeg iskustva preporučuje se korištenje slušalica, ali može i preko zvučnika. Preporučuje se izbjegavati mobilnu internetsku mrežu (4G) zbog nestabilnosti i čestih prekida i umjesto toga povezati se na internet preko Wi-Fi mreže.

Za mobitel i tablet (Android ili iOS) treba instalirati Zoom aplikaciju. Na računalu se također treba instalirati, ali to ide automatski. Ovo je link za Android.

Dobrodošli <3

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms