Kada govorimo o davanju i primanju Ljubavi, o čemu zapravo pričamo? Pa pričamo o energiji! Ljudska vrsta zatočila je svoju energiju u umne utvrde, Ljubav doslovno držimo zaključanu u intelektualnim trezorima gdje caruju opisi i prestravljenost.

Ali, što mi tu zapravo dajemo? Dajemo svoju namjeru iscjeljenja, svoju jasnoću Ljubavi. Zato je važno svjesno davanje jer je onda jasnoća sve veća. Kada kažemo ‘Volim te’, to je svjesno davanje. Tada dajemo svoje Svjetlo, istovremeno ga osnažujemo i zauzvrat dobijemo Svjetlo drugih Bića i Svjetlo univerzuma. Drugim riječima, dolazi nam obilje. Tako, obilje je zapravo posljedica, ne može biti cilj ili proizvod naporna rada. No, posljedica također treba biti svjesna. Ista je to svijest, isto je to ‘Volim te’!

U ovoj meditaciji učit ćemo o pravoj prirodi davanja i primanja, umjesto opisanoj. Ući ćemo u samu srž energetske razmjene i probuditi oslobađajuću snagu i blaženstvo tog procesa.

Pridružite nam se! <3

Meditacija disanjem izgleda ovako:

Nešto više o ovoj praksi pogledajte ovdje:

Meditacija disanjem održat će se ONLINE, u ponedjeljak, 09.01.2023, s početkom u 20 sati.

Cijena meditacije iznosi 3,98 EUR / 30 kuna (1 EUR = 7,53450 kn). Uplate molim na račun.

Prijave, podaci o uplati, kao i sve dodatne informacije mogu se dobiti putem maila: mino.nenky@gmail.com; ili na messenger: https://www.facebook.com/neno.ljubic/

Vrijeme trajanje radionice je oko sat vremena. Molim pripremiti prostor za ležanje u blizini računala te neki prekrivač, jer na početku disanja zna biti malo hladno. Meditacija se može pratiti preko računala, laptopa, tableta ili mobitela. Radi najboljeg iskustva preporučuje se korištenje slušalica, ali može i preko zvučnika. Preporučuje se izbjegavati mobilnu internetsku mrežu (4G) zbog nestabilnosti i čestih prekida i umjesto toga povezati se na internet preko Wi-Fi mreže.

Za mobitel i tablet (Android ili iOS) treba instalirati Zoom aplikaciju. Na računalu se također treba instalirati, ali to ide automatski. Ovo je link za Android.

Dobrodošli <3

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms

Leave a Reply

Ako želite pratiti nove objave, molim upišite svoju adresu e-pošte i kliknite u kućicu "Notify me of new posts by email". Vaša adresa neće biti objavljena.

Svi podaci koje ostavljate na ovoj WEB stranici podložni su našim Pravilima zaštite privatnosti. Vaše ime i adresa e-pošte koristit će se isključivo u svrhu ako ste se pretplatili na sadržaj ove WEB stranice. Podaci će se strogo čuvati i neće se dijeliti s trećim stranama, osobama ili tvrtkama. U svakom trenutku možete zatražiti ukidanje pretplate te brisanje svih vaših podataka iz naše datoteke. Za sva pitanja i zahtjeve obratite se na ljubavuknjizi@yahoo.com.