Što se više udaljavamo od nekog prizora on postaje jednostavniji i vidimo više. Primjerice, kada promatramo Zemlju iz svemira, ona je enormno jednostavna u svojoj ljepoti i čudesnosti. Na njoj nema nikakvih problema, sve je savršeno i VAU!

U svemiru postoji zakon jednostavnosti koji kaže: “Pod bilo kojim uvjetima, priroda nalazi rješenje svojeg uravnoteženja na najjednostavniji mogući način.” Pa na koji to način priroda “donosi odluke”? Ona ima svoj princip reakcije na svaku krizu i rješava ih brzim uravnoteženjem. Priroda uvijek teži biti u Nuli, u balansu. Ti procesi su instinktivni, događaju se automatski. Međutim, kod nas ljudi um želi samo dobivati, ne zanima ga ravnoteža i to nam stvara velike probleme u životu, a ponajviše kod donošenja odluka.

Jednostavnost u našim životima znači svjesnost. Ona počiva na principima, poput, brzo, lako, jednostavno i jeftino. U ovoj meditaciji bavit ćemo se jednostavnošću kroz ove principe.

Nešto više o ovo praksi pogledajte ovdje:

Meditacija disanjem održat će se ONLINE, u ponedjeljak, 09.05.2022, s početkom u 19 sati.

Cijena meditacije iznosi 30 kuna, a za inozemne uplate 5 eura. Uplate molim na račun. Prijave, podaci o uplati, kao i sve dodatne informacije mogu se dobiti putem maila: mino.nenky@gmail.com; ili na messenger: https://www.facebook.com/neno.ljubic/

Vrijeme trajanje radionice je oko sat vremena. Molim pripremiti prostor za ležanje u blizini računala te neki prekrivač, jer na početku disanja zna biti malo hladno. Meditacija se može pratiti preko računala, laptopa, tableta ili mobitela. Radi najboljeg iskustva preporučuje se korištenje slušalica, ali može i preko zvučnika. Preporučuje se izbjegavati mobilnu internetsku mrežu (4G) zbog nestabilnosti i čestih prekida i umjesto toga povezati se na internet preko Wi-Fi mreže.

Za mobitel i tablet (Android ili iOS) treba instalirati Zoom aplikaciju. Na računalu se također treba instalirati, ali to ide automatski. Ovo je link za Android.

Dobrodošli <3

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms

Leave a Reply

Ako želite pratiti nove objave, molim upišite svoju adresu e-pošte i kliknite u kućicu "Notify me of new posts by email". Vaša adresa neće biti objavljena.

Svi podaci koje ostavljate na ovoj WEB stranici podložni su našim Pravilima zaštite privatnosti. Vaše ime i adresa e-pošte koristit će se isključivo u svrhu ako ste se pretplatili na sadržaj ove WEB stranice. Podaci će se strogo čuvati i neće se dijeliti s trećim stranama, osobama ili tvrtkama. U svakom trenutku možete zatražiti ukidanje pretplate te brisanje svih vaših podataka iz naše datoteke. Za sva pitanja i zahtjeve obratite se na ljubavuknjizi@yahoo.com.