Ova izjava zapravo je misterij duše, jedna od najvećih misterija ljudske vrste! “Neka bude ili bit će kako je najbolje za mene!”

Možemo li zamisliti kako bi nešto bilo najbolje za Boga? Za dušu, što je najbolje? Ne možemo, zar ne? Ali, kada pomislimo da će biti kako je najbolje za nas, možemo li iz toga izdvojiti Boga ili dušu? Opet ne možemo.

Mi ne znamo što je najbolje za nas, no Bog zna, duša zna, Ljubav zna. I to je misterij: prepustiti se tom znanju u nama i imati povjerenje.

Svakom čovjeku na ovom planetu treba umirenje, čvrsto, pouzdano i moćno. Ova izjava upravo je to: ona otvara i širi, a ako uz to i preuzmemo odgovornost, onda je to doslovno sve ono voljenje, sreća i radost o kojima pričamo eonima, a uvijek nam izmiču.

U ovoj meditaciji otvoriti ćemo se prema ovom misteriju i dopustiti da život teče ritmom koji je najbolji za nas. Bez opisa, upliva, bez naredbe i narudžbe. To je onda ritam Stvoritelja i kreacije. To je sva tajna života i najbolji odgovor na pitanje o svrsi postojanja!

Pridružite nam se! 🧡

Meditacija disanjem izgleda ovako:

Nešto više o ovoj praksi pogledajte ovdje:

Meditacija disanjem održat će se ONLINE, u ponedjeljak, 10.04.2023, s početkom u 20 sati.

Cijena meditacije iznosi 5 EUR / 37,67 kuna (1 EUR = 7,53450 kn). Uplate molim na račun.

Prijave, podaci o uplati, kao i sve dodatne informacije mogu se dobiti putem maila: mino.nenky@gmail.com; ili na messenger: https://www.facebook.com/neno.ljubic/

Vrijeme trajanje radionice je oko sat vremena. Molim pripremiti prostor za ležanje u blizini računala te neki prekrivač, jer na početku disanja zna biti malo hladno. Meditacija se može pratiti preko računala, laptopa, tableta ili mobitela. Radi najboljeg iskustva preporučuje se korištenje slušalica, ali može i preko zvučnika. Preporučuje se izbjegavati mobilnu internetsku mrežu (4G) zbog nestabilnosti i čestih prekida i umjesto toga povezati se na internet preko Wi-Fi mreže.

Za mobitel i tablet (Android ili iOS) treba instalirati Zoom aplikaciju. Na računalu se također treba instalirati, ali to ide automatski. Ovo je link za Android.

Dobrodošli 🧡

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms

Leave a Reply

Ako želite pratiti nove objave, molim upišite svoju adresu e-pošte i kliknite u kućicu "Notify me of new posts by email". Vaša adresa neće biti objavljena.

Svi podaci koje ostavljate na ovoj WEB stranici podložni su našim Pravilima zaštite privatnosti. Vaše ime i adresa e-pošte koristit će se isključivo u svrhu ako ste se pretplatili na sadržaj ove WEB stranice. Podaci će se strogo čuvati i neće se dijeliti s trećim stranama, osobama ili tvrtkama. U svakom trenutku možete zatražiti ukidanje pretplate te brisanje svih vaših podataka iz naše datoteke. Za sva pitanja i zahtjeve obratite se na ljubavuknjizi@yahoo.com.