Sjećanja su poput cementa, kao nekakvo vezivno tkivo koje nas zamrzava u ovu trenutačnu ulogu i stanje. Čini se kao da ona oko nas pletu mrežu čije se niti nadovezuju jedna na drugu u vječnoj misiji porobljavanja naše svijesti u njihov opis.

Kada gledate stare fotografije, svi likovi i scene u njima počinju vas nositi kroz prostor i vrijeme, petlja je sve veća i veća. “Ovaj lik i njegova žena, njihov rođak, njegov susjed, bolesna kći, njegova baka i njezin tragični život…” Za to vrijeme naša uloga unutar svega toga sve je snažnija, osigurana poput nekakve police osiguranja za budućnost :D.

Sjećanja nas čine izrazito teškima i tromima. Praktički, ispada da je i Zemljina gravitacija ništa drugo do težina sjećanja koja nas primorava da ostanemo tu! 🙂 Čak i nakon smrti! Mnogi “zaglave” u Zemljinu astralu, ne mogu otići. Teško je otići, jako teško.

Međutim, postoje i sjećanja o iscjeljenju, o zdravlju iz djetinjstva, o bezbrižnosti. U sjećanjima kriju se tajne o slobodi, protočnosti, lakoći i neobičnih znanja, poput onih pripravaka koje šamani izvlače iz transa.

Sjećanja su uzrok svih stvari. I posljedica svih stvari. Nas zanima sredina – sada i ovdje – između uzroka i posljedice, zanima nas Volim te u njoj. Ovdje u sredini možemo mijenjati i uzrok i posljedicu. To je taj famozni sadašnji trenutak. U ovoj meditaciji vraćamo se sredini između svega i vršit ćemo prenamjenu sjećanja u nove posljedice.

Pridružite nam se! 🧡

Meditacija disanjem izgleda ovako:

Nešto više o ovoj praksi pogledajte ovdje:

Meditacija disanjem održat će se ONLINE, u ponedjeljak, 10.07.2023, s početkom u 20 sati.

Cijena meditacije iznosi 5 EUR / 37,67 kuna (1 EUR = 7,53450 kn). Uplate molim na račun.

Prijave, podaci o uplati, kao i sve dodatne informacije mogu se dobiti putem maila: mino.nenky@gmail.com; ili na messenger: https://www.facebook.com/neno.ljubic/

Vrijeme trajanje radionice je oko sat vremena. Molim pripremiti prostor za ležanje u blizini računala te neki prekrivač, jer na početku disanja zna biti malo hladno. Meditacija se može pratiti preko računala, laptopa, tableta ili mobitela. Radi najboljeg iskustva preporučuje se korištenje slušalica, ali može i preko zvučnika. Preporučuje se izbjegavati mobilnu internetsku mrežu (4G) zbog nestabilnosti i čestih prekida i umjesto toga povezati se na internet preko Wi-Fi mreže.

Za mobitel i tablet (Android ili iOS) treba instalirati Zoom aplikaciju. Na računalu se također treba instalirati, ali to ide automatski. Ovo je link za Android.

Dobrodošli 🧡

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms