Je li vam poznat onaj osjećaj “danas imam dosta energije, letim okolo, sve obavljam s lakoćom”? A opet i uz tu poletnost, nemamo volje otpustiti, reći ‘Volim te’? Ta energija zbog koje jurimo okolo uvijek je u skladu sa izvršenjem obrazaca programa i rutina, nikad nije o slobodi i preuzetoj odgovornosti! Ona služi umu. Mi zapravo samo brže jurimo zadanim tračnicama života, ništa više!

Zašto ne osjećamo poletnost i radost kada trebamo preuzeti odgovornost, raditi prakse, reći ‘Volim te’? Pa odgovor je sličan onome kada se pitamo zašto nismo sretni kada idemo u bolnicu? A to bi trebao biti hram zdravlja! Pa tu će nas izliječiti! Neće?

Treba nam stvaralačka energija, ona iz Izvora, iz inspiracije (iz duha). Volja i entuzijazam slični su poletu djeteta koji trči vani na igru. Oni su slobodni od rutina i “što ima tu za mene”. Imaju neizdrživu želju za stvaranjem, a gura ih znatiželja. U ovoj meditaciji podsjetit ćemo se na Izvornu energiju u sebi. Gdje je ona? Kako je prepoznati? Kako je upogoniti? Pridružite nam se <3.

Meditacija disanjem izgleda ovako:

Nešto više o ovoj praksi pogledajte ovdje:

Meditacija disanjem održat će se ONLINE, u ponedjeljak, 10.10.2022, s početkom u 20 sati.

Cijena meditacije iznosi 30 kuna / 3,98 EUR (1 EUR = 7,53450 kn), a za inozemne uplate 5 eura. Uplate molim na račun. Molim ne plaćati REVOLUTOM!!!

Prijave, podaci o uplati, kao i sve dodatne informacije mogu se dobiti putem maila: mino.nenky@gmail.com; ili na messenger: https://www.facebook.com/neno.ljubic/

Vrijeme trajanje radionice je oko sat vremena. Molim pripremiti prostor za ležanje u blizini računala te neki prekrivač, jer na početku disanja zna biti malo hladno. Meditacija se može pratiti preko računala, laptopa, tableta ili mobitela. Radi najboljeg iskustva preporučuje se korištenje slušalica, ali može i preko zvučnika. Preporučuje se izbjegavati mobilnu internetsku mrežu (4G) zbog nestabilnosti i čestih prekida i umjesto toga povezati se na internet preko Wi-Fi mreže.

Za mobitel i tablet (Android ili iOS) treba instalirati Zoom aplikaciju. Na računalu se također treba instalirati, ali to ide automatski. Ovo je link za Android.

Dobrodošli <3

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms

Leave a Reply

Ako želite pratiti nove objave, molim upišite svoju adresu e-pošte i kliknite u kućicu "Notify me of new posts by email". Vaša adresa neće biti objavljena.

Svi podaci koje ostavljate na ovoj WEB stranici podložni su našim Pravilima zaštite privatnosti. Vaše ime i adresa e-pošte koristit će se isključivo u svrhu ako ste se pretplatili na sadržaj ove WEB stranice. Podaci će se strogo čuvati i neće se dijeliti s trećim stranama, osobama ili tvrtkama. U svakom trenutku možete zatražiti ukidanje pretplate te brisanje svih vaših podataka iz naše datoteke. Za sva pitanja i zahtjeve obratite se na ljubavuknjizi@yahoo.com.