Bolest i patnja najveći su problem u svijetu, čini se da je oduvijek tako. Ovaj svijet zbog njih ima svoju tamnu stranu i kao da se održava stalna bitka između tame i svjetla, premda se i jedan i drugi u svemu nalaze. Sreća ima svoju tugu, a tuga svoju sreću. Ovo dvoje neprestano se izmjenjuje, a jedno drugog nije svjesno dok se ne pojavi.

Čovjekova misija oduvijek je bila kako da nadvlada patnju, ukloni bolest, da bude zauvijek sretan i zdrav. Narav te misije je da nas gura naprijed, da zavirimo u svaku rupu mogućnosti, da istražimo sve što se istražiti dade.

Meditacija disanjem pomaže nam da otkrijemo zašto ne volimo sebe, zašto se ne bavimo sobom na način Ljubavi i poštovanja. Može nam pomoći da osvijestimo duboke uzroke svoje patnje i nemira, da se suočimo sa svojim strahom i osjećajem da nismo dovoljno dobri. Sve su to karakteristike neprepoznavanja svoje unutarnje Ljubavi. Ljubav je moćna iscjeliteljica, ali je moramo očistiti od samovažnosti i pitanja “što ima tu za mene”.

Nešto više o ovo praksi pogledajte ovdje:

Meditacija disanjem održat će se online, u ponedjeljak, 11.04.2022, s početkom u 19 sati.

Cijena meditacije iznosi 30 kuna, a za inozemne uplate 5 eura. Uplate molim na račun. Prijave, podaci o uplati, kao i sve dodatne informacije mogu se dobiti putem maila: mino.nenky@gmail.com; ili na messenger: https://www.facebook.com/neno.ljubic/

Vrijeme trajanje radionice je oko sat vremena. Molim pripremiti prostor za ležanje u blizini računala te neki prekrivač, jer na početku disanja zna biti malo hladno. Meditacija se može pratiti preko računala, laptopa, tableta ili mobitela. Radi najboljeg iskustva preporučuje se korištenje slušalica, ali može i preko zvučnika. Preporučuje se izbjegavati mobilnu internetsku mrežu (4G) zbog nestabilnosti i čestih prekida i umjesto toga povezati se na internet preko Wi-Fi mreže.

Za mobitel i tablet (Android ili iOS) treba instalirati Zoom aplikaciju. Na računalu se također treba instalirati, ali to ide automatski. Ovo je link za Android.

Dobrodošli <3

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms