Život je jedina svrha univerzuma. Sve je stvoreno samo zbog života, sva materija! U tom znanju krije se istinska moć. Sve što nas okružuje stvoreno je samo zbog nas! I to, ta kreacija je život. Život je svugdje gdje se energija kreće. I “nežive” stvari imaju život.

Sve što vidimo tek su podaci o životu. Uzmimo primjer filma u kinu. Ono što vidimo na platnu tek je refleksija onoga što taj sadržaj čini. Ono što ne vidimo su projektor, vrpca, električna energija, operater na projektoru, glumci, scenaristi, kamermani, redatelj, sva povijest svake osobe i sva njihova energija koja ih pokreće! To zatim ide sve apstraktnije i apstraktnije: njihove duše, njihova putovanja kroz eone, njihov početak… To je beskrajan proces. I to je život.

Kada govorimo o sretnom životu, na što zapravo mislimo? Kakvo je to stanje bića? Čija je to uopće sreća? Sreća nije od uma! Ona je stanje energije, stanje duše. Pokušajte zamisliti kakvog je raspoloženja duša? Poznaje li ona uopće raspoloženje? A što je uopće dobro raspoloženje? To je vibracija, kretanje energije. Energija duše u sinkronizaciji je sa stvaranjem, sa životom. I to je stvarni izvor sreće. Zamislite samo, takvo čudesno i sretno Biće postoji u nama i najsretnije je moguće! A mi, što mi radimo? Tražimo sreću kakva se nalazi u knjigama i filmovima…

Ako sada u ovom tijelu učimo prepoznati sebe kao energiju stvaranja, kao život, onda ćemo tijekom tranzicije, odnosno takozvane smrti, imati to znanje i odmah otpustiti svaki prepreku – odmah ćemo steći slobodu. Za time žudimo, zato smo ovdje: da steknemo slobodu. To je razlog zašto ljudska vrsta od pamtivijeka priča o slobodi. Naš cilj je da odemo s lakoćom, s punim povjerenjem, lagani i bezbrižni. Jer, kada osoba umre, njezina esencija putuje linijama života u Beskonačnost – to je jednostavno energetska činjenica!

Sloboda nastaje kad se sinkroniziramo sa životom, s Ljubavlju, kada svjesno putujemo njome. Život će onda biti dominantna sila naše svakodnevice i to onda postaje nijemo znanje. To je onda svjesni i probuđeni život. U ovoj meditaciji sklanjamo sve ono “što nam treba” da bismo živjeli, a osvještavamo sve što već imamo i živi neslućenom snagom.

Pridružite nam se! 🧡

Meditacija disanjem izgleda ovako:

Nešto više o ovoj praksi pogledajte ovdje:

Meditacija disanjem održat će se ONLINE, u ponedjeljak, 13.11.2023, s početkom u 20 sati.

Cijena meditacije iznosi 5 EUR / 37,67 kuna (1 EUR = 7,53450 kn). Uplate molim na račun.

Prijave, podaci o uplati, kao i sve dodatne informacije mogu se dobiti putem maila: mino.nenky@gmail.com; ili na Messenger: https://www.facebook.com/neno.ljubic/

Vrijeme trajanje radionice je oko sat vremena. Molim pripremiti prostor za ležanje u blizini računala te neki prekrivač, jer na početku disanja zna biti malo hladno. Meditacija se može pratiti preko računala, laptopa, tableta ili mobitela. Radi najboljeg iskustva preporučuje se korištenje slušalica, ali može i preko zvučnika. Preporučuje se izbjegavati mobilnu internetsku mrežu (4G) zbog nestabilnosti i čestih prekida i umjesto toga povezati se na internet preko Wi-Fi mreže.

Za mobitel i tablet (Android ili iOS) treba instalirati Zoom aplikaciju. Na računalu se također treba instalirati, ali to ide automatski. Ovo je link za Android.

Dobrodošli! 🧡

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms