Je li moguće slati nekome Ljubav na daljinu? Vjerujem da već dok razmišljamo o nekim ljudima na lijepi način, šaljemo im Ljubav. Ali, razmišljamo li mi ikad o nekome na lijepi način? Razmišljamo kako će nastradati, u to nema sumnje! No, voljenja baš i nema u tim mislima i slikama. Strah nam je preuzeo i tu moć, pa je eto, lako projicirati zabrinutost i crne scenarije prema njima. Pitajte bilo koju majku! S druge strane, za Ljubav se pitamo je li ju moguće nekom poslati. Pa zar to nije apsurd?

Treba nam dakle, pažnja ispunjena Ljubavlju, odnosno svjesna Ljubav. Upravo to radit ćemo u ovoj meditaciji! Prvo, osvijestit ćemo ružnu naviku beskrajne zabrinutosti u svojim glavama prema dragim nam ljudima. Puno je toga, nevjerojatno puno! A mi o tome praktički nemamo pojma!

Zatim ćemo prakticirati svjesno voljenje i slati ga u Beskonačnost. A kako Beskonačnost izgleda? Pa to su ljudi koje volimo, njihova lica i tijela, njihova Ljubav, putovanje njihove duše i radost što imamo priliku s njima biti sada i ovdje.

Sve je zapravo slanje energije negdje! Energija se uvijek kreće, a svjesna pažnja izvlači je iz kaosa i u nju unosi namjeru Ljubavi. Duša je energija koja putuje, baš kao i tijelo. Svijest je energija. Ovo je važno naučiti i početi živjeti na ovakav način. Vratiti “oteto” i vladati svjesnim voljenjem, namjerom Ljubavi u postojanju, bivanju i razmjeni energije sa svim bićima ovog planeta! To je onda iscjeljivanje.

Pridružite nam se! 🧡

Meditacija disanjem izgleda ovako:

Nešto više o ovoj praksi pogledajte ovdje:

Meditacija disanjem održat će se ONLINE, u ponedjeljak, 14.08.2023, s početkom u 20 sati.

Cijena meditacije iznosi 5 EUR / 37,67 kuna (1 EUR = 7,53450 kn). Uplate molim na račun.

Prijave, podaci o uplati, kao i sve dodatne informacije mogu se dobiti putem maila: mino.nenky@gmail.com; ili na messenger: https://www.facebook.com/neno.ljubic/

Vrijeme trajanje radionice je oko sat vremena. Molim pripremiti prostor za ležanje u blizini računala te neki prekrivač, jer na početku disanja zna biti malo hladno. Meditacija se može pratiti preko računala, laptopa, tableta ili mobitela. Radi najboljeg iskustva preporučuje se korištenje slušalica, ali može i preko zvučnika. Preporučuje se izbjegavati mobilnu internetsku mrežu (4G) zbog nestabilnosti i čestih prekida i umjesto toga povezati se na internet preko Wi-Fi mreže.

Za mobitel i tablet (Android ili iOS) treba instalirati Zoom aplikaciju. Na računalu se također treba instalirati, ali to ide automatski. Ovo je link za Android.

Dobrodošli 🧡

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms