Koliko uloga trenutačno živimo? Partner, roditelj, sin, poslovni čovjek, student, predsjednik općine? 😀 Jeste li ikada promotrili svoju vezanost za te uloge? Neke studije kažu da je kod mnogih glumaca uzrok njihove depresije u pretjeranom vezivanju za svoje filmske ili kazališne uloge u kojima bi se iscrpljivali do krajnjih granica, mentalno i fizički, da bi se uspjeli s njima poistovjetiti i zadobiti priznanje u očima drugih. Imajte na umu da govorimo o svjesnim ulogama, privremenim i s jasnoćom da traju kratko! Sad zamislite što se u nama događa kod mnoštva životnih uloga kojih uopće nismo svjesni!

U ovo meditaciji radit ćemo na ideji otpuštanja mnoštva uloga i energetske veze koje nas kroz njih zarobljavaju i hrane našu samovažnost. Uloge ili identiteti umjetna su tvorevina nastali u žudnji za pripadnošću grupi i takozvanom sigurnošću. Taj silni napor kroz eone posve nas je porobio i ugasio svaku želju i instinkt za vraćanje svojem Sebstvu kao bićima od percepcije. Osjećaj bespomoćnosti nastao je upravo iz tog zatočeništva! Hoćemo li raditi na svojem oslobođenju? <3

Meditacija disanjem izgleda ovako:

Nešto više o ovoj praksi pogledajte ovdje:

Meditacija disanjem održat će se ONLINE, u ponedjeljak, 14.11.2022, s početkom u 20 sati.

Cijena meditacije iznosi 30 kuna / 3,98 EUR (1 EUR = 7,53450 kn), a za inozemne uplate 5 eura. Uplate molim na račun. Molim ne plaćati REVOLUTOM!!!

Prijave, podaci o uplati, kao i sve dodatne informacije mogu se dobiti putem maila: mino.nenky@gmail.com; ili na messenger: https://www.facebook.com/neno.ljubic/

Vrijeme trajanje radionice je oko sat vremena. Molim pripremiti prostor za ležanje u blizini računala te neki prekrivač, jer na početku disanja zna biti malo hladno. Meditacija se može pratiti preko računala, laptopa, tableta ili mobitela. Radi najboljeg iskustva preporučuje se korištenje slušalica, ali može i preko zvučnika. Preporučuje se izbjegavati mobilnu internetsku mrežu (4G) zbog nestabilnosti i čestih prekida i umjesto toga povezati se na internet preko Wi-Fi mreže.

Za mobitel i tablet (Android ili iOS) treba instalirati Zoom aplikaciju. Na računalu se također treba instalirati, ali to ide automatski. Ovo je link za Android.

Dobrodošli <3

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms

Leave a Reply

Ako želite pratiti nove objave, molim upišite svoju adresu e-pošte i kliknite u kućicu "Notify me of new posts by email". Vaša adresa neće biti objavljena.

Svi podaci koje ostavljate na ovoj WEB stranici podložni su našim Pravilima zaštite privatnosti. Vaše ime i adresa e-pošte koristit će se isključivo u svrhu ako ste se pretplatili na sadržaj ove WEB stranice. Podaci će se strogo čuvati i neće se dijeliti s trećim stranama, osobama ili tvrtkama. U svakom trenutku možete zatražiti ukidanje pretplate te brisanje svih vaših podataka iz naše datoteke. Za sva pitanja i zahtjeve obratite se na ljubavuknjizi@yahoo.com.