Svakom čovjeku koji je izgubio nekog voljenog i bližnjeg potrebno je iscjeljenje. Može biti riječ i o kućnom ljubimcu, pa i o izgubljenoj imovini u nekoj prirodnoj katastrofi! Sjetimo se potresa i poplava u novije vrijeme; individualna i kolektivna trauma bila je gotovo pa nepodnošljiva!

Iscjeljuje li itko to?

U svojim navikama i rutinama ljudska vrsta uzda se u vrijeme. Za nas je vrijeme najbolji iscjelitelj i ono je postalo posrednik kao i svaki drugi između nas i naše sposobnosti da preuzmemo odgovornost za svoje traume. Na žalost, svijet je potpuno prestravljen jer je prepustio vlastito iscjeljenje protoku vremena!

Osjećaj gubitka je osjećaj praznine. Netko je ispunjavao prostor našeg života, a sada ga nema i nastala je neshvatljiva praznina. I upravo u tom segmentu pažnje treba se odvijati iscjeljenje – kako ispuniti prazninu? Je li ona istinita? Kako se nositi s nedostajanjem?

Iscjeljenje se odvija kroz povratak svojem istinskom Biću. To je postojanje koje buja životom i budi jasnoću i povezanost s Izvorom. Stvoritelj napaja sve postojanje i kreaciju, a to znači da je praznina nemoguća!

U ovoj meditaciji radit ćemo s emocijom koja nastaje nakon gubitka voljene osobe ili bilo čega drugog. Osjećaj gubitka vrlo je snažna i iscrpljujuća emocija. Mnogi se nikad iz nje ne oporave. To je zato što pokušavamo sebi objasniti nastalu prazninu. Lijek tomu je posvećenost životu, obilju i Jedinstvu sa svim. A tu je sve moguće!

Pridružite nam se! 🧡

Meditacija disanjem izgleda ovako:

Nešto više o ovoj praksi pogledajte ovdje:

Meditacija disanjem održat će se ONLINE, u ponedjeljak, 15.05.2023, s početkom u 20 sati.

Cijena meditacije iznosi 5 EUR / 37,67 kuna (1 EUR = 7,53450 kn). Uplate molim na račun.

Prijave, podaci o uplati, kao i sve dodatne informacije mogu se dobiti putem maila: mino.nenky@gmail.com; ili na messenger: https://www.facebook.com/neno.ljubic/

Vrijeme trajanje radionice je oko sat vremena. Molim pripremiti prostor za ležanje u blizini računala te neki prekrivač, jer na početku disanja zna biti malo hladno. Meditacija se može pratiti preko računala, laptopa, tableta ili mobitela. Radi najboljeg iskustva preporučuje se korištenje slušalica, ali može i preko zvučnika. Preporučuje se izbjegavati mobilnu internetsku mrežu (4G) zbog nestabilnosti i čestih prekida i umjesto toga povezati se na internet preko Wi-Fi mreže.

Za mobitel i tablet (Android ili iOS) treba instalirati Zoom aplikaciju. Na računalu se također treba instalirati, ali to ide automatski. Ovo je link za Android.

Dobrodošli 🧡

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms