Ima li Ljubav veze sa partnerskim odnosima? Ima, naravno, ali ništa više nego kao i s vlastitim tijelom, sa zdravljem, s poslom. Jednaka je to vrsta povezanosti. Jednak je i put iscjeljenja!

Partnerski (ali i svaki drugi) odnos treba napajanje da bi živio. Treba mu energija. Problem nastaje kada se “potroši” energija Ljubavi, pa se onda ona kompenzira životnom energijom partnera, ali i djece, bliže okoline i samog planeta. To onda postane beskrajno iscrpljivanje svih ljudi, a ponajviše samog sebe. A saveznik mu je rutina.

Djeca ne mogu biti energija koja će održavati partnerski odnos. Nipošto. Ona nisu simbol odnosa, nisu “plod Ljubavi”, nisu zadnja nit raspadnutog konca na kojem visi nečiji brak. Djeca su život sam po sebi, Ljubav neizreciva, baš kao i svatko od nas. Nema razlike.

Put iscjeljenja može biti samo jedan: osvijestiti energiju Ljubavi i prikopčati je u “sustav”. U ovom disanju radit ćemo upravo s tom energijom. To je neiscrpan izvor koji iz svakog bića na ovom planetu buja. To je izvor Života. Oslonit ćemo se na korisnički priručnik istinske mudrosti koja može iscijeliti sve: INSPIRACIJU.

Meditacija disanjem izgleda ovako:

Nešto više o ovoj praksi pogledajte ovdje:

Meditacija disanjem održat će se ONLINE, u ponedjeljak, 15.08.2022, s početkom u 20 sati.

Cijena meditacije iznosi 30 kuna, a za inozemne uplate 5 eura. Uplate molim na račun. Molim ne plaćati REVOLUTOM!!!

Prijave, podaci o uplati, kao i sve dodatne informacije mogu se dobiti putem maila: mino.nenky@gmail.com; ili na messenger: https://www.facebook.com/neno.ljubic/

Vrijeme trajanje radionice je oko sat vremena. Molim pripremiti prostor za ležanje u blizini računala te neki prekrivač, jer na početku disanja zna biti malo hladno. Meditacija se može pratiti preko računala, laptopa, tableta ili mobitela. Radi najboljeg iskustva preporučuje se korištenje slušalica, ali može i preko zvučnika. Preporučuje se izbjegavati mobilnu internetsku mrežu (4G) zbog nestabilnosti i čestih prekida i umjesto toga povezati se na internet preko Wi-Fi mreže.

Za mobitel i tablet (Android ili iOS) treba instalirati Zoom aplikaciju. Na računalu se također treba instalirati, ali to ide automatski. Ovo je link za Android.

Dobrodošli <3

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms

Leave a Reply

Ako želite pratiti nove objave, molim upišite svoju adresu e-pošte i kliknite u kućicu "Notify me of new posts by email". Vaša adresa neće biti objavljena.

Svi podaci koje ostavljate na ovoj WEB stranici podložni su našim Pravilima zaštite privatnosti. Vaše ime i adresa e-pošte koristit će se isključivo u svrhu ako ste se pretplatili na sadržaj ove WEB stranice. Podaci će se strogo čuvati i neće se dijeliti s trećim stranama, osobama ili tvrtkama. U svakom trenutku možete zatražiti ukidanje pretplate te brisanje svih vaših podataka iz naše datoteke. Za sva pitanja i zahtjeve obratite se na ljubavuknjizi@yahoo.com.