Prihvaćanje je najčešće spominjani koncept u gotovo svakom terapijskom radu. “Prihvati sebe, prihvati svoju bolest, svoju patnju, pa će oni onda …nestati?” Ali, može li um prihvatiti sve to? Čini se da je prihvatio, zar ne? Ovi su uredno i snažno tu, dapače, čvršći su nego ikad! I tako, hodaju naše bolesti, patnje i drame s nama po svijetu, snažne i uvjerljive, potpuno sigurne u sebe.

Zatrpaše ono što bismo doista trebali prihvatiti, a to je iscjelitelj u nama. “Prihvaćam svoju Ljubav, ne bolest. Prihvaćam iscjelitelja u sebi.”

Mi uporno odbijamo prihvatiti svoju veličanstvenost, priznati je i prepoznati, imati povjerenje u nju. O tome se radi! Bolest, patnja i sva drama ovoga svijeta nastali su kao rezultat tog neprihvaćanja.

U ovoj meditaciji okrenut ćemo proces: što je to prihvaćanje, gdje se ono nalazi i koji dio nas zapravo prihvaća i na koji način.

Pridružite nam se! <3

Meditacija disanjem izgleda ovako:

Nešto više o ovoj praksi pogledajte ovdje:

Meditacija disanjem održat će se ONLINE, u ponedjeljak, 16.01.2023, s početkom u 20 sati.

Cijena meditacije iznosi 3,98 EUR / 30 kuna (1 EUR = 7,53450 kn). Uplate molim na račun.

Prijave, podaci o uplati, kao i sve dodatne informacije mogu se dobiti putem maila: mino.nenky@gmail.com; ili na messenger: https://www.facebook.com/neno.ljubic/

Vrijeme trajanje radionice je oko sat vremena. Molim pripremiti prostor za ležanje u blizini računala te neki prekrivač, jer na početku disanja zna biti malo hladno. Meditacija se može pratiti preko računala, laptopa, tableta ili mobitela. Radi najboljeg iskustva preporučuje se korištenje slušalica, ali može i preko zvučnika. Preporučuje se izbjegavati mobilnu internetsku mrežu (4G) zbog nestabilnosti i čestih prekida i umjesto toga povezati se na internet preko Wi-Fi mreže.

Za mobitel i tablet (Android ili iOS) treba instalirati Zoom aplikaciju. Na računalu se također treba instalirati, ali to ide automatski. Ovo je link za Android.

Dobrodošli <3

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms

Leave a Reply

Ako želite pratiti nove objave, molim upišite svoju adresu e-pošte i kliknite u kućicu "Notify me of new posts by email". Vaša adresa neće biti objavljena.

Svi podaci koje ostavljate na ovoj WEB stranici podložni su našim Pravilima zaštite privatnosti. Vaše ime i adresa e-pošte koristit će se isključivo u svrhu ako ste se pretplatili na sadržaj ove WEB stranice. Podaci će se strogo čuvati i neće se dijeliti s trećim stranama, osobama ili tvrtkama. U svakom trenutku možete zatražiti ukidanje pretplate te brisanje svih vaših podataka iz naše datoteke. Za sva pitanja i zahtjeve obratite se na ljubavuknjizi@yahoo.com.