U ovim meditacijama, između ostaloga, učimo prepoznati istinu iza pojmova, opisa, definicija i svega ostalog što utječe na naše reakcije i ponašanje. Ali, postoji jedna specifičnost u načinu na koji to radimo: naime, svakoj temi/programu/konceptu prilazimo iz sasvim drugog ugla, a to je kroz energiju, kroz tijelo, kroz proširenu svijest. Takav pristup snažno i moćno mijenja doživljaj prijetnje (da, sve je to zapravo za um nekakva prijetnja i primoranost – to je važno prepoznati!).

Dakle, “odgovornost” je za većinu ljudi vrlo teška i sumorna riječ. Čini se da sa sobom nosi teret od 10 tona koji moramo navući na svoja leđa, uz već nekih 100 tona koje i inače nosimo 😀. No, to nije istina. Već samo vjerovanje u to nosi barem 15 tona 😀. Odgovornost je također program i dolazi s jako puno straha u sebi.

Preuzimanje odgovornosti o kojem je ovdje riječ dobrovoljni je čin. Tu nema moranja! To nije odgovornost vozača koji prevozi putnike: on ima prisilu, prijetnju i strah, njegov um vrti scenarije katastrofa, vrti užurbanost i ideju da uvijek kasni. Stoga on nema izbora: um ga je zatočio u društveni kaos i mora preuzeti odgovornost za svoje putnike i druge sudionike u prometu. O sjećanjima i programima i ne pomišlja. To je razlika između preuzimanja odgovornosti u sustavu i u duhovnosti. Mi dobrovoljno preuzimamo odgovornost za svoja sjećanja.

Ovdje zapravo radimo s umom, jer cilj nam je navesti um da slijedi energiju, kreaciju i Volim te. U ovoj meditaciji želimo se riješiti uvjerenja, programa i sjećanja o tome što znači preuzeti odgovornost za svoj život.

Pridružite nam se! 🧡

Meditacija disanjem izgleda ovako:

Nešto više o ovoj praksi pogledajte ovdje:

Meditacija disanjem održat će se ONLINE, u ponedjeljak, 17.07.2023, s početkom u 20 sati.

Cijena meditacije iznosi 5 EUR / 37,67 kuna (1 EUR = 7,53450 kn). Uplate molim na račun.

Prijave, podaci o uplati, kao i sve dodatne informacije mogu se dobiti putem maila: mino.nenky@gmail.com; ili na messenger: https://www.facebook.com/neno.ljubic/

Vrijeme trajanje radionice je oko sat vremena. Molim pripremiti prostor za ležanje u blizini računala te neki prekrivač, jer na početku disanja zna biti malo hladno. Meditacija se može pratiti preko računala, laptopa, tableta ili mobitela. Radi najboljeg iskustva preporučuje se korištenje slušalica, ali može i preko zvučnika. Preporučuje se izbjegavati mobilnu internetsku mrežu (4G) zbog nestabilnosti i čestih prekida i umjesto toga povezati se na internet preko Wi-Fi mreže.

Za mobitel i tablet (Android ili iOS) treba instalirati Zoom aplikaciju. Na računalu se također treba instalirati, ali to ide automatski. Ovo je link za Android.

Dobrodošli 🧡

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms