Pokušajmo zamisliti nekakav energetski oblak, što njega pokreće? Što pokreće rotaciju galaktika i planeta i nas u njima? Čija je to volja?

Što dublje zalazimo u ideju slobodne volje, to moramo više otpustiti. Materija i njezine karakteristike već su dobrano pokrenute silom nevidljivog. Da bismo razumjeli svoje mjesto na ovom planetu, moramo se baviti apstraktnim dijelovima svojeg bića. Tajna sreće i povjerenja upravo je tu – u nepoznatom. Tu su i inspiracija i mir, tu je Volim te.

Je li slobodna volja toliko važna? Zamislimo začeće i rođenje: slobodna volja sugerirala bi savršenu ljepotu i inteligenciju svake osobe. No, nije tako. Ali, možemo odabrati otpustiti. A to je već domena apstraktnog.

Koliko mi imamo slobodne volje – pokazat će nam energija koju ćemo probuditi putem disanja. Ovo je meditacija iz koje nitko ne izlazi ravnodušan. Njezina energetska aktivnost odmah će djelovati na vaše psihofizičko stanje i omogućiti vam intenzivno iskustvo kakvog možda nikad u životu niste imali.

Meditacija disanjem izgleda ovako:

Nešto više o ovoj praksi pogledajte ovdje:

Meditacija disanjem održat će se ONLINE, u ponedjeljak, 18.07.2022, s početkom u 20 sati.

Cijena meditacije iznosi 30 kuna, a za inozemne uplate 5 eura. Uplate molim na račun. Molim ne plaćati REVOLUTOM!!!

Prijave, podaci o uplati, kao i sve dodatne informacije mogu se dobiti putem maila: mino.nenky@gmail.com; ili na messenger: https://www.facebook.com/neno.ljubic/

Vrijeme trajanje radionice je oko sat vremena. Molim pripremiti prostor za ležanje u blizini računala te neki prekrivač, jer na početku disanja zna biti malo hladno. Meditacija se može pratiti preko računala, laptopa, tableta ili mobitela. Radi najboljeg iskustva preporučuje se korištenje slušalica, ali može i preko zvučnika. Preporučuje se izbjegavati mobilnu internetsku mrežu (4G) zbog nestabilnosti i čestih prekida i umjesto toga povezati se na internet preko Wi-Fi mreže.

Za mobitel i tablet (Android ili iOS) treba instalirati Zoom aplikaciju. Na računalu se također treba instalirati, ali to ide automatski. Ovo je link za Android.

Dobrodošli <3

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms

Leave a Reply

Ako želite pratiti nove objave, molim upišite svoju adresu e-pošte i kliknite u kućicu "Notify me of new posts by email". Vaša adresa neće biti objavljena.

Svi podaci koje ostavljate na ovoj WEB stranici podložni su našim Pravilima zaštite privatnosti. Vaše ime i adresa e-pošte koristit će se isključivo u svrhu ako ste se pretplatili na sadržaj ove WEB stranice. Podaci će se strogo čuvati i neće se dijeliti s trećim stranama, osobama ili tvrtkama. U svakom trenutku možete zatražiti ukidanje pretplate te brisanje svih vaših podataka iz naše datoteke. Za sva pitanja i zahtjeve obratite se na ljubavuknjizi@yahoo.com.