Kad govorimo “po mjeri ili po slici i prilici Stvoritelja”, što bi to bilo? Kakva je to mjera, kakva je to namjera? Volim pomisliti da je savršeni model čovjeka zapravo dijete u ranoj dobi, 2 – 3 godine. Prisjetite se sebe iz tih vremena: možete li zamisliti namjeru Stvoritelja u djetetu? Čistoća, nevinost, ljepota, slatkoća, bezbrižnost, maštovitost, zdravlje. Možete, i to s lakoćom, zar ne? 🧡

Ova meditacija posvećena je vječnom početku djetinjstva. Jer, djetinjstvo nisu godine! To je stanje svijesti, položaj skupne točke. To je konkretna i opipljiva stvarnost. To je stanje duše.

Kada smo bili djeca imali smo simpatije. Voljeli smo djevojčice/dječake i bilo nam je dovoljno samo proći pored njihove zgrade, nismo ih čak morali ni vidjeti, a dan je bio ispunjen srećom. Novac nam nije značio ništa, ali su igračka ili kuglica sladoleda bili sve! Nismo imali ciljeve, ni karijeru, imali smo samo maštu. Majčin poljubac učas je izliječio bolno koljeno kada bismo pali. Imali smo povjerenje u njezinu Ljubav. Njezine oči govorile su nam ‘Volim te’, a mi smo to razumjeli. Imali smo pravi Ljubavni štit koji je odmah funkcionirao!

Zašto trauma u toj dobi odmah ne počne terorizirati dječje biće? Zato što dijete ima oko sebe omotač realnosti iz mašte. Trauma dođe u odrasloj doba i ta ista kasnije postane demon! Kada muž nakon 10 godina braka kaže supruzi: “Dođi da te poljubim tu gdje te boli”, ova kaže: “Makni se s djetinjarijama! Mene boli, a ti se rugaš!”

Odrasli su odmakli iz mjere Božanstva, odlutali su daleko u strah i patnju, bolest i samovažnost. Njihovu bezbrižnost ponizila je korupcija unutarnjeg dijaloga, sjećanja i programa. Ali ne mora biti tako! Ova meditacija pomaknut će našu svijest u djetinjstvo, u sjećanje kada smo bili zdravi, bezbrižni i imali simpatije. To je čudesna avantura!

Pridružite nam se! 🧡

Meditacija disanjem izgleda ovako:

Nešto više o ovoj praksi pogledajte ovdje:

Meditacija disanjem održat će se ONLINE, u ponedjeljak, 18.09.2023, s početkom u 20 sati.

Cijena meditacije iznosi 5 EUR / 37,67 kuna (1 EUR = 7,53450 kn). Uplate molim na račun.

Prijave, podaci o uplati, kao i sve dodatne informacije mogu se dobiti putem maila: mino.nenky@gmail.com; ili na messenger: https://www.facebook.com/neno.ljubic/

Vrijeme trajanje radionice je oko sat vremena. Molim pripremiti prostor za ležanje u blizini računala te neki prekrivač, jer na početku disanja zna biti malo hladno. Meditacija se može pratiti preko računala, laptopa, tableta ili mobitela. Radi najboljeg iskustva preporučuje se korištenje slušalica, ali može i preko zvučnika. Preporučuje se izbjegavati mobilnu internetsku mrežu (4G) zbog nestabilnosti i čestih prekida i umjesto toga povezati se na internet preko Wi-Fi mreže.

Za mobitel i tablet (Android ili iOS) treba instalirati Zoom aplikaciju. Na računalu se također treba instalirati, ali to ide automatski. Ovo je link za Android.

Dobrodošli 🧡

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms