Osjećaj krivnje kod nas samih ili okrivljavanje drugih dolazi iz istog izvora: nemoći da preuzmemo odgovornost za svoj život. Riječ je o emociji koja poput nekakvog transportnog vozila pokušava prebaciti teret na drugoga, premda smo i u prvom i u drugom slučaju taj drugi opet mi!

Um je vrlo vješt u podjeli samoga sebe. Um je biće s bezbroj lica, a svako mu za nešto služi. No, najviše se boji baviti sobom – to je pravi razlog za postojanje svih ovih maski i uloga!

Um okrivljuje uvijek druge. Kada su to supruga ili šef, Mate ili Šime, opet su to njegova lica – odrazi njegova straha i osjećaja nemoći. A kada okrivljuje sebe, to je samosažaljenje jedne od mnoštva uloga. U stanju sna nemamo osjećaj krivnje, bilo u sebi ili izvan sebe. To je bitan segment kada govorimo o iscjeljenju ove emocije.

U ovoj meditaciji prići ćemo glavnom liku našeg života – svjesnom Ja. Služeći se probuđenom energijom radit ćemo na iscjeljivanju ove enormne potrebe za mnoštvom podjela i uloga unutar nas samih. To je konkretno otpuštanje, proživljeno i doživljeno!

Pridružite nam se! <3

Meditacija disanjem izgleda ovako:

Nešto više o ovoj praksi pogledajte ovdje:

Meditacija disanjem održat će se ONLINE, u ponedjeljak, 20.02.2023, s početkom u 20 sati.

Cijena meditacije iznosi 3,98 EUR / 30 kuna (1 EUR = 7,53450 kn). Uplate molim na račun.

Prijave, podaci o uplati, kao i sve dodatne informacije mogu se dobiti putem maila: mino.nenky@gmail.com; ili na messenger: https://www.facebook.com/neno.ljubic/

Vrijeme trajanje radionice je oko sat vremena. Molim pripremiti prostor za ležanje u blizini računala te neki prekrivač, jer na početku disanja zna biti malo hladno. Meditacija se može pratiti preko računala, laptopa, tableta ili mobitela. Radi najboljeg iskustva preporučuje se korištenje slušalica, ali može i preko zvučnika. Preporučuje se izbjegavati mobilnu internetsku mrežu (4G) zbog nestabilnosti i čestih prekida i umjesto toga povezati se na internet preko Wi-Fi mreže.

Za mobitel i tablet (Android ili iOS) treba instalirati Zoom aplikaciju. Na računalu se također treba instalirati, ali to ide automatski. Ovo je link za Android.

Dobrodošli <3

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms

Leave a Reply

Ako želite pratiti nove objave, molim upišite svoju adresu e-pošte i kliknite u kućicu "Notify me of new posts by email". Vaša adresa neće biti objavljena.

Svi podaci koje ostavljate na ovoj WEB stranici podložni su našim Pravilima zaštite privatnosti. Vaše ime i adresa e-pošte koristit će se isključivo u svrhu ako ste se pretplatili na sadržaj ove WEB stranice. Podaci će se strogo čuvati i neće se dijeliti s trećim stranama, osobama ili tvrtkama. U svakom trenutku možete zatražiti ukidanje pretplate te brisanje svih vaših podataka iz naše datoteke. Za sva pitanja i zahtjeve obratite se na ljubavuknjizi@yahoo.com.