Svatko od nas žudi da u sebi otkrije neki čudesni talent i da njime drma po svijetu :). Neki u tome i uspiju, premda uglavnom nesvjesno. Zašto ostali “ne uspiju”? Zapravo, kada ih se pita što bi istinski voljeli raditi, mnogi ljudi ostanu potpuno zatečeni! Apsolutno nemaju nikakvih ideja o tome!

Posto dvije vrste talenata: onaj koji izgradimo ovdje na Zemlji i onaj koji smo donijeli sa sobom na ovaj planet. Nas ovdje zanima ovaj drugi, koji smo donijeli sa sobom. To su talenti duše, oni su Božanska kreacija. To se još naziva i autentičnost.

U ovoj meditaciji bavit ćemo se talentima duše. Iz njih sve proizlazi, oni su lijek koji je duša ponijela sa sobom za sve naše probleme i izazove. Svrha talenta je da širi energiju, optimizam, dobru vibraciju, a ponajviše volju za svjesnim rastom. Stoga je talent duše esencijalan za iscjeljenje, prvo nas samih, a zatim i samog planeta.

Ali, nakon što otkrijete svoj prirodni talent, trebat će vam i drugi dio priče, a to je volja i strast da ga pokažete svijetu. Ovaj dio vrlo je važan, jer je taj talent instrument svijesti, on je preslik unutarnje Ljubavi. To nije samovažnost! To je Volim te.

U ovoj meditaciji, radit ćemo i na tome. Pridružite nam se. <3

Meditacija disanjem izgleda ovako:

Nešto više o ovoj praksi pogledajte ovdje:

Meditacija disanjem održat će se ONLINE, u ponedjeljak, 20.03.2023, s početkom u 20 sati.

Cijena meditacije iznosi 5 EUR / 37,67 kuna (1 EUR = 7,53450 kn). Uplate molim na račun.

Prijave, podaci o uplati, kao i sve dodatne informacije mogu se dobiti putem maila: mino.nenky@gmail.com; ili na messenger: https://www.facebook.com/neno.ljubic/

Vrijeme trajanje radionice je oko sat vremena. Molim pripremiti prostor za ležanje u blizini računala te neki prekrivač, jer na početku disanja zna biti malo hladno. Meditacija se može pratiti preko računala, laptopa, tableta ili mobitela. Radi najboljeg iskustva preporučuje se korištenje slušalica, ali može i preko zvučnika. Preporučuje se izbjegavati mobilnu internetsku mrežu (4G) zbog nestabilnosti i čestih prekida i umjesto toga povezati se na internet preko Wi-Fi mreže.

Za mobitel i tablet (Android ili iOS) treba instalirati Zoom aplikaciju. Na računalu se također treba instalirati, ali to ide automatski. Ovo je link za Android.

Dobrodošli <3

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms

Leave a Reply

Ako želite pratiti nove objave, molim upišite svoju adresu e-pošte i kliknite u kućicu "Notify me of new posts by email". Vaša adresa neće biti objavljena.

Svi podaci koje ostavljate na ovoj WEB stranici podložni su našim Pravilima zaštite privatnosti. Vaše ime i adresa e-pošte koristit će se isključivo u svrhu ako ste se pretplatili na sadržaj ove WEB stranice. Podaci će se strogo čuvati i neće se dijeliti s trećim stranama, osobama ili tvrtkama. U svakom trenutku možete zatražiti ukidanje pretplate te brisanje svih vaših podataka iz naše datoteke. Za sva pitanja i zahtjeve obratite se na ljubavuknjizi@yahoo.com.