U ovim meditacijama uvijek tragamo za dubokim uzrocima naših problema. Strah od odbačenosti i potreba za pripadanjem definitivno su jedan takav uzrok!

Predatorska svijest uvijek se trudi da stvori okruženje u kojem će rasti osjećaj odbačenosti ili potreba za prihvaćanjem. Primjerice, društvene mreže savršeni su model takvih nastojanja. To je pravi rasadnik tih osjećaja!

Ova dva osjećaja utkana su u svaku poru našeg života. U svaku! Beskrajno je mnogo grupa, situacija, i okruženja u koje želimo pripadati i u kojima je prijetnja da će nas odbaciti. Baš svugdje! Pa čak i u samoposluzi, gdje pregledavamo što netko kupuje, je li pivopija, mesožder, je li se zdravo hrani i “kako može jesti tu salamu”! Sve je to posljedica potrebe za pripadanjem, praktički sav unutarnji dijalog i njegova kritičnost oko toga se vrti!

Tražimo idealne partnere, bonace u našem životu, zamišljamo oaze, ljude koji će pasati uza sve naše ideje, želje i ciljeve. Zamislite, ljudima (a u njima Božanskim dušama) govorimo “ti si moj, ti si moja, ne možeš, zabranjujem ti”! To je nevjerojatno!

Ovo je razlog zašto se bojimo samoće i zašto nam je potrebna socijalna buka: u mislima vrtimo pripadnost, a u samoći nema fizičkog dokaza i podrške.

U ovoj meditaciji otvaramo se prema istini: gdje mi doista pripadamo i može li se iz toga biti odbačen. Ovo je zapravo duboko iscjeljivanje jer je to učenje koje nas oslobađa predatorske svijesti u nama.

Pridružite nam se! 🧡

Meditacija disanjem izgleda ovako:

Nešto više o ovoj praksi pogledajte ovdje:

Meditacija disanjem održat će se ONLINE, u ponedjeljak, 21.08.2023, s početkom u 20 sati.

Cijena meditacije iznosi 5 EUR / 37,67 kuna (1 EUR = 7,53450 kn). Uplate molim na račun.

Prijave, podaci o uplati, kao i sve dodatne informacije mogu se dobiti putem maila: mino.nenky@gmail.com; ili na messenger: https://www.facebook.com/neno.ljubic/

Vrijeme trajanje radionice je oko sat vremena. Molim pripremiti prostor za ležanje u blizini računala te neki prekrivač, jer na početku disanja zna biti malo hladno. Meditacija se može pratiti preko računala, laptopa, tableta ili mobitela. Radi najboljeg iskustva preporučuje se korištenje slušalica, ali može i preko zvučnika. Preporučuje se izbjegavati mobilnu internetsku mrežu (4G) zbog nestabilnosti i čestih prekida i umjesto toga povezati se na internet preko Wi-Fi mreže.

Za mobitel i tablet (Android ili iOS) treba instalirati Zoom aplikaciju. Na računalu se također treba instalirati, ali to ide automatski. Ovo je link za Android.

Dobrodošli 🧡

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms