Što je kreativnost? Da bismo došli do tog odgovora, moramo najprije otkriti tko zapravo kreira. Kreacija nastaje iz neprestana poriva za stvaranjem. Svijest koja je stvorila svemir nikad nije prestala stvarati! Ta energija koja neprestano gura prema manifestaciji jest kreativnost.

Kreativnost je izmijenjano stanje svijesti. Dok stvaramo sve se mijenja, vrijeme mijenja svoju gustoću i protočnost, osjećamo se divno, a radost struji našim nervima.

U ovoj meditaciji prilazimo svojoj kreativnosti i prihvaćamo je s Ljubavlju. Valja zamijetiti da smo vrlo kreativni kada trebamo sakriti svoje “mane”. Stoga je rad s kreativnošću zapravo rad s interpretacijom sebe koja zabranjuje protočnost kreativne energije i tjera nas u zaglavljenost. “Ne znam što bih želio stvarati” ili “ja nemam nikakvog talenta” naznake su takve zaglavljenosti, ali i nevoljkosti da za to preuzmemo odgovornost.

Meditacija disanjem izgleda ovako:

Nešto više o ovoj praksi pogledajte ovdje:

Meditacija disanjem održat će se ONLINE, u ponedjeljak, 21.11.2022, s početkom u 20 sati.

Cijena meditacije iznosi 30 kuna / 3,98 EUR (1 EUR = 7,53450 kn), a za inozemne uplate 5 eura. Uplate molim na račun. Molim ne plaćati REVOLUTOM!!!

Prijave, podaci o uplati, kao i sve dodatne informacije mogu se dobiti putem maila: mino.nenky@gmail.com; ili na messenger: https://www.facebook.com/neno.ljubic/

Vrijeme trajanje radionice je oko sat vremena. Molim pripremiti prostor za ležanje u blizini računala te neki prekrivač, jer na početku disanja zna biti malo hladno. Meditacija se može pratiti preko računala, laptopa, tableta ili mobitela. Radi najboljeg iskustva preporučuje se korištenje slušalica, ali može i preko zvučnika. Preporučuje se izbjegavati mobilnu internetsku mrežu (4G) zbog nestabilnosti i čestih prekida i umjesto toga povezati se na internet preko Wi-Fi mreže.

Za mobitel i tablet (Android ili iOS) treba instalirati Zoom aplikaciju. Na računalu se također treba instalirati, ali to ide automatski. Ovo je link za Android.

Dobrodošli <3

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms