Postoji nešto s čime se rijetko tko istinski bavi, a to je, koliko god da apsurdno zvučalo – vlastita svakodnevica. Znamo li kako odgovoriti na stres u sadašnjem trenutku? Što je sada i ovdje stres? Na žalost, usredotočeni smo na opis stvari koje su nas dovele do nevolja, ali ne i na konkretno djelovanje unutar tog procesa dok se on događa.

Preuzimanje odgovornosti znači na specifičan način reagirati na sve ono što nam život ponudi i donese pred pažnju. Stresom u svakodnevici treba se baviti svjesno, što je puno učinkovitije nego kasnije raditi terapije koje će nas pokušati riješiti te nagomilane drame.

Ta praksa zove se vrebanje samog sebe.

Stresu i drami suputnici su ciljevi koje postavljamo za budućnost, najčešće da nam pomognu nositi se s traumama sadašnjeg trenutka. Ciljevi učvršćuju stres i traume i održavaju ih na životu dugo vremena. To postavlja još veće probleme kod nastojanja da ih se oslobodimo.

U ovoj meditaciji učit ćemo o praksi vrebanja samog sebe. Probudit ćemo energiju dahom, a zatim uz njezinu pomoć vrebati svoju samovažnost, strah i zabrinutost. Vrebanje sebe moćna je šamanska praksa! Omogućuje nam život u izuzetno stresnom ambijentu, a da opet ostanemo energetski netaknuti. Drugim riječima, postajemo promatrači u punom smislu riječi.

Pridružite nam se! 🧡

Meditacija disanjem izgleda ovako:

Nešto više o ovoj praksi pogledajte ovdje:

Meditacija disanjem održat će se ONLINE, u ponedjeljak, 22.05.2023, s početkom u 20 sati.

Cijena meditacije iznosi 5 EUR / 37,67 kuna (1 EUR = 7,53450 kn). Uplate molim na račun.

Prijave, podaci o uplati, kao i sve dodatne informacije mogu se dobiti putem maila: mino.nenky@gmail.com; ili na messenger: https://www.facebook.com/neno.ljubic/

Vrijeme trajanje radionice je oko sat vremena. Molim pripremiti prostor za ležanje u blizini računala te neki prekrivač, jer na početku disanja zna biti malo hladno. Meditacija se može pratiti preko računala, laptopa, tableta ili mobitela. Radi najboljeg iskustva preporučuje se korištenje slušalica, ali može i preko zvučnika. Preporučuje se izbjegavati mobilnu internetsku mrežu (4G) zbog nestabilnosti i čestih prekida i umjesto toga povezati se na internet preko Wi-Fi mreže.

Za mobitel i tablet (Android ili iOS) treba instalirati Zoom aplikaciju. Na računalu se također treba instalirati, ali to ide automatski. Ovo je link za Android.

Dobrodošli! 🧡

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms