Možemo li naučiti prepoznati što je dobro za nas, a što nije? Pa, dobar senzor bi bio promatrati imali li u nečemu što radimo inspiracije ili je nema. Ima li uzbuđenosti, jedvačekanja, voljenja i sreće? Sve to proizvodi inspiracija! Ako toga nema, ako je sustav hladan, primoran i iscrpljujući – možemo biti prilično sigurni da nešto treba mijenjati.

Dakle, ovo je mehanizam prepoznavanja je li nešto dobro za nas ili nije: inspiracija vs interpretacija.

Inspiracija se pojavljuje kada smo u skladu sa svojom misijom ili lekcijom, kada trebamo nešto stvoriti, izgraditi, ili kada smo na putu prema iscjeljenju. To je podrška božanske svijesti. Kada govorimo o inspiraciji govorimo o Ljubavi, o milosti. Kada govorimo o sreći, govorimo o nadahnuću.

Inspiracija je stalno tu, kao što je Ljubav stalno tu. Ne trebaju nam rituali i posrednici da bismo je čuli. Treba nam samo malo tišine, malo mira i povjerenja. Meditacija disanjem savršeni je put do njezina glasa, vizije ili slike. Dođite se nama uvjeriti u to. <3

Meditacija disanjem izgleda ovako:

Nešto više o ovoj praksi pogledajte ovdje:

Meditacija disanjem održat će se ONLINE, u ponedjeljak, 23.05.2022, s početkom u 19 sati.

Cijena meditacije iznosi 30 kuna, a za inozemne uplate 5 eura. Uplate molim na račun. Prijave, podaci o uplati, kao i sve dodatne informacije mogu se dobiti putem maila: mino.nenky@gmail.com; ili na messenger: https://www.facebook.com/neno.ljubic/

Vrijeme trajanje radionice je oko sat vremena. Molim pripremiti prostor za ležanje u blizini računala te neki prekrivač, jer na početku disanja zna biti malo hladno. Meditacija se može pratiti preko računala, laptopa, tableta ili mobitela. Radi najboljeg iskustva preporučuje se korištenje slušalica, ali može i preko zvučnika. Preporučuje se izbjegavati mobilnu internetsku mrežu (4G) zbog nestabilnosti i čestih prekida i umjesto toga povezati se na internet preko Wi-Fi mreže.

Za mobitel i tablet (Android ili iOS) treba instalirati Zoom aplikaciju. Na računalu se također treba instalirati, ali to ide automatski. Ovo je link za Android.

Dobrodošli <3

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms

Leave a Reply

Ako želite pratiti nove objave, molim upišite svoju adresu e-pošte i kliknite u kućicu "Notify me of new posts by email". Vaša adresa neće biti objavljena.

Svi podaci koje ostavljate na ovoj WEB stranici podložni su našim Pravilima zaštite privatnosti. Vaše ime i adresa e-pošte koristit će se isključivo u svrhu ako ste se pretplatili na sadržaj ove WEB stranice. Podaci će se strogo čuvati i neće se dijeliti s trećim stranama, osobama ili tvrtkama. U svakom trenutku možete zatražiti ukidanje pretplate te brisanje svih vaših podataka iz naše datoteke. Za sva pitanja i zahtjeve obratite se na ljubavuknjizi@yahoo.com.