Što je to znanje i razgovor duše? Kada osoba jednom i zauvijek duboko i istinski prepozna da ima znanje i svijest o dijelu sebe koji ne pripada njezinu umu, nije od planeta Zemlje, dolazi iz nečeg apstraktnog, mudrog i nedokučivog, a zatim nastavi živjeti svoj život u skladu s tim znanjem – to je znanje i razgovor duše.

Čovjek tada iz toga znanja crpi inspiraciju, u njemu vidi i osjeća podršku, poziva se na taj Izvor, razmjenjuje s njim energiju, rješava svakodnevne probleme i iscjeljuje odnose.

Na tom znanju on temelji svoje samopouzdanje, duboko se uzda se u taj dio Sebstva. To je čudesna i neraskidiva veza koja će jako obogatiti život. Je li možete zamisliti kako bi izgledalo bogatstvo duše? Pokušajte samo to zamisliti i iz tog ništavila koje ne vidite izvući sve blago ovoga i svih drugih svjetova! Ako to radite, već ste stvorili praksu znanja i razgovora duše u sebi!

Možemo li mi svoje promjene i transformacije, svoja iscjeljenja i izazove proći s Ljubavlju, bez drame? Možemo li to učiniti na način Stvoritelja? A koji je to način Stvoritelja? Pogledajmo samo nastajanje svemira, planeta i zvijezda: prvo je drama (eksplozije, sudari, vrišteće stanje). Pa je onda smirivanje. I kao posljedica umirivanja nastaje sve: materija i Život i njihovi međusobni odnosi. Ne nastaje to dok je drama!

Možemo li i mi tako? Dramu smo imali, sad nam treba umirivanje. To je to, tu je sva kreacija!

U meditaciji disanjem repliciramo taj proces: prvo je drama (snažno disanje), pa je umirivanje. A u njemu prepoznavanje i kreacija. U njemu Volim te.

Pridružite nam se! 🧡

Meditacija disanjem izgleda ovako:

Nešto više o ovoj praksi pogledajte ovdje:

Meditacija disanjem održat će se ONLINE, u ponedjeljak, 25.03.2024, s početkom u 20 sati. Cijena meditacije iznosi 5 EUR. Uplate molim na račun. Prijave, podaci o uplati, kao i sve dodatne informacije mogu se dobiti putem maila: mino.nenky@gmail.com; ili na Messenger: https://www.facebook.com/neno.ljubic/

Vrijeme trajanje radionice je oko sat vremena. Molim pripremiti prostor za ležanje u blizini računala te neki prekrivač, jer na početku disanja zna biti malo hladno. Meditacija se može pratiti preko računala, laptopa, tableta ili mobitela. Radi najboljeg iskustva preporučuje se korištenje slušalica. Preporučuje se izbjegavati mobilnu internetsku mrežu (4G) zbog nestabilnosti i čestih prekida i umjesto toga povezati se na internet preko Wi-Fi mreže.

Dobrodošli! 🧡

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms