Što su aspekti sebstva? To su odmetnuti dijelovi naše cjelovitosti, našeg bića, koji su uslijed drame, šoka, traume i programa ostali u zatočeništvu tog scenarija, odnosno njegovoj interpretaciji. “Izgubljeni” aspekti sebstva često su duboki uzrok ovisnostima, strahu, fobijama, nemoći preuzimanja odgovornosti za svoj život, nedostatku samopouzdanja, neprihvaćanja sebe i slično. U ovoj meditaciji tragat ćemo za tim dijelovima sebe. Posegnut ćemo za zaboravljenim dijelovima našeg Bića.

Putovanje je to u razine gdje rijetko zalazimo. To je put iscjeljenja. Energija koju ćemo probuditi bit će nam saveznik i podrška.

Ovo je meditacija iz koje nitko ne izlazi ravnodušan. Njezina energetska aktivnost odmah će djelovati na vaše psihofizičko stanje i omogućiti vam intenzivno iskustvo kakvog možda nikad u životu niste imali.

Nešto više o ovo praksi pogledajte ovdje:

Meditacija disanjem održat će se online, u ponedjeljak, 25.04.2022, s početkom u 19 sati.

Cijena meditacije iznosi 30 kuna, a za inozemne uplate 5 eura. Uplate molim na račun. Prijave, podaci o uplati, kao i sve dodatne informacije mogu se dobiti putem maila: mino.nenky@gmail.com; ili na messenger: https://www.facebook.com/neno.ljubic/

Vrijeme trajanje radionice je oko sat vremena. Molim pripremiti prostor za ležanje u blizini računala te neki prekrivač, jer na početku disanja zna biti malo hladno. Meditacija se može pratiti preko računala, laptopa, tableta ili mobitela. Radi najboljeg iskustva preporučuje se korištenje slušalica, ali može i preko zvučnika. Preporučuje se izbjegavati mobilnu internetsku mrežu (4G) zbog nestabilnosti i čestih prekida i umjesto toga povezati se na internet preko Wi-Fi mreže.

Za mobitel i tablet (Android ili iOS) treba instalirati Zoom aplikaciju. Na računalu se također treba instalirati, ali to ide automatski. Ovo je link za Android.

Dobrodošli <3

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms

Leave a Reply

Ako želite pratiti nove objave, molim upišite svoju adresu e-pošte i kliknite u kućicu "Notify me of new posts by email". Vaša adresa neće biti objavljena.

Svi podaci koje ostavljate na ovoj WEB stranici podložni su našim Pravilima zaštite privatnosti. Vaše ime i adresa e-pošte koristit će se isključivo u svrhu ako ste se pretplatili na sadržaj ove WEB stranice. Podaci će se strogo čuvati i neće se dijeliti s trećim stranama, osobama ili tvrtkama. U svakom trenutku možete zatražiti ukidanje pretplate te brisanje svih vaših podataka iz naše datoteke. Za sva pitanja i zahtjeve obratite se na ljubavuknjizi@yahoo.com.