Ove meditacije uvijek su posvećene iscjeljivanju. One pružaju mnoštvo perspektiva jedne namjere, a mnogih ciljeva: kako otpustiti, kako preobraziti svoje biće, kako izgraditi povjerenje i unutarnji mir. Zapravo, Iscjeljivanje je ista riječ kao i Ljubav, jedna bez druge ne može, jedna drugu pokreće, tjera na djelovanje i traganje.

Život na ovom planetu je poput lutanja po beskrajnim hodnicima ogromnog labirinta straha i patnje. Svi prolazi su isti, a izlaza nema, pa nema. Zatvoreni je to prostor, već odavno opisan, stisnut, sreći zabranjen, gust i težak. Iz ovog labirinta ne izlazi se lutajući njegovim hodnicima! Izlazi se iznutra, kroz skriveni portal kroz koji sve prolazi: prolazi duša, životna energija, prolazi svijest i kreacija. Iz labirinta izlazi se gradeći novi put, drugi narativ, uz nove navike i pokrete tijela.

Ljudska bića sve su svela na tri polja života: zdravlje, odnosi (Ljubav) i novac. Ali, dodao bih tu i četvrto, a to je smrt. Ovo zadnje nitko ne spominje, ne jadikuje o njemu kada mu nije u blizini, a ipak ono najviše drma! Sav strah ljudskih bića njemu pripada.

Iscjeljivanje nije samo od bolesti, nego kroz sva ova četiri polja života: svi su čvrsto povezani, jedno drugo hrane, a niti jedno ne uzmiče. Život je čini se neprestano nadmetanje ova četiri jahača apokalipse u krađi naše pažnje.

U ovoj meditaciji otvaramo sebi put prema preobrazbi, baš kao i u svakoj drugoj. Uzdići ćemo se iz petlje labirinta u širu perspektivu. U ovom stanju svijesti dočekujemo inspiraciju radosno i s Ljubavlju.

Pridružite nam se! 🧡

Meditacija disanjem izgleda ovako:

Nešto više o ovoj praksi pogledajte ovdje:

Meditacija disanjem održat će se ONLINE, u ponedjeljak, 25.09.2023, s početkom u 20 sati.

Cijena meditacije iznosi 5 EUR / 37,67 kuna (1 EUR = 7,53450 kn). Uplate molim na račun.

Prijave, podaci o uplati, kao i sve dodatne informacije mogu se dobiti putem maila: mino.nenky@gmail.com; ili na messenger: https://www.facebook.com/neno.ljubic/

Vrijeme trajanje radionice je oko sat vremena. Molim pripremiti prostor za ležanje u blizini računala te neki prekrivač, jer na početku disanja zna biti malo hladno. Meditacija se može pratiti preko računala, laptopa, tableta ili mobitela. Radi najboljeg iskustva preporučuje se korištenje slušalica, ali može i preko zvučnika. Preporučuje se izbjegavati mobilnu internetsku mrežu (4G) zbog nestabilnosti i čestih prekida i umjesto toga povezati se na internet preko Wi-Fi mreže.

Za mobitel i tablet (Android ili iOS) treba instalirati Zoom aplikaciju. Na računalu se također treba instalirati, ali to ide automatski. Ovo je link za Android.

Dobrodošli 🧡

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms