Ljudska je vrsta potpuno i do kraja, bez ikakve zadrške, navikla na stanje zabrinutosti i straha. To je za nas zadano stanje. Počinjemo se zabrinjavati jako rano. Već u stomaku bombardirani smo pričama i emocijom zabrinutosti. Stoga je iscjeljenje iz tog dubokog hipnotičkog stanja proces, za njega je potrebna preobrazba, prenamjena energije. Tu nema misterije, vrlo je jednostavno. Ali misterija je naša odbojnost da to vidimo i prepoznamo. To je kao u Ho’oponoponu: lako je reći Hvala ti i Volim te, ali je teško reći Hvala ti i Volim te.

Mene to podsjeća metalnu prašinu i magnet. Kada je čovjek zabrinut, to je kao da magnetom ispod stola vučete metalnu prašinu koja je na površini, a koja je zapravo naša energija. Ta sila skupi je svu na jedno mjesto i odvuče gdje god je programi i sjećanja navlače. Tako funkcionira i strah.

Kod zabrinutosti ne vrijedi logika. Mi volimo reći: “Pa nemoj biti zabrinut! Glupo je biti zabrinut kada ne možeš ništa promijeniti.” Ali to ne funkcionira! Vi imate tri “nemoj biti” prema 50 godina potpuno nesvjesnih uzroka zabrinutosti!

Kada ljude koji su u vječitom strahu pitate: “Zašto si stalno zabrinut?”, reći će vam: “To je jače od mene! Ne bih ja, ali to je jednostavno jače!” I njemu je to vrlo realna činjenica! A to je zato što je zabrinutost beskrajno ponavljajuće stanje. To je kao da ste u svojemu Biću izgradili cijeli grad. U njemu je mnoštvo zgrada, nebodera i ulica. Energija se može kretati samo zadanim ulicama, nigdje drugo, jer postoje prepreke. A mi za njih ne znamo!

Stoga nam treba viđenje toga. Mi jednostavno moramo vidjeti kako funkcionira zabrinutost, a kako voljenje. U viđenju je ključ! To je glavna svrha ovih meditacija: vidjeti energiju i njezino kretanje. Tada će naviknutu logiku “nemoj tako” potisnuti konkretno djelovanje. Jer ćemo razumjeti.

Pridružite nam se! 🧡

Meditacija disanjem izgleda ovako:

Nešto više o ovoj praksi pogledajte ovdje:

Meditacija disanjem održat će se ONLINE, u ponedjeljak, 25.12.2023, s početkom u 20 sati. Cijena meditacije iznosi 5 EUR / 37,67 kuna (1 EUR = 7,53450 kn). Uplate molim na račun.

Prijave, podaci o uplati, kao i sve dodatne informacije mogu se dobiti putem maila: mino.nenky@gmail.com; ili na Messenger: https://www.facebook.com/neno.ljubic/

Vrijeme trajanje radionice je oko sat vremena. Molim pripremiti prostor za ležanje u blizini računala te neki prekrivač, jer na početku disanja zna biti malo hladno. Meditacija se može pratiti preko računala, laptopa, tableta ili mobitela. Radi najboljeg iskustva preporučuje se korištenje slušalica, ali može i preko zvučnika. Preporučuje se izbjegavati mobilnu internetsku mrežu (4G) zbog nestabilnosti i čestih prekida i umjesto toga povezati se na internet preko Wi-Fi mreže.

Za mobitel i tablet (Android ili iOS) treba instalirati Zoom aplikaciju. Na računalu se također treba instalirati, ali to ide automatski. Ovo je link za Android.

Dobrodošli 🧡

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms