Disanje je najjednostavnija stvar na svijetu. Ono pogoni naše postojanje ovdje na ovom planetu, to je zapravo nulta energija u ljudi. A još kada je ono svjesno, kada je budno i preusmjereno u svrhu savezništva pri životnom rastu, donošenju odluka, nošenju s izazovima, partnerstvu, karijeri, you name ti, disanje kao instrument svijesti postaje istinsko čudo.

Meditacija disanjem je praksa koja ispunjava i pogoni sve gore navedeno. To je svjesno disanje uz vodstvo koje pomaže da ga se osvijesti.

Samovažnost je najveći neprijatelj čovjeku, a istovremeno u njemu samom živi. To je ogromni proždrljivac energije i najodgovorniji “entitet” za ovo poražavajuće stanje u kojemu čovjek živi već tisućljećima. U ovoj meditaciji suočit ćemo saveznika – disanje i neprijatelja – samovažnost, a oboje su tu, jedan pored drugog, uvijek i kroz vječnost.

Stoga ćemo izolirati i prepoznati saveznika i neprijatelja u sebi i postupiti na pravi način: preuzet ćemo odgovornost za svoju samovažnost!

Meditacija disanjem izgleda ovako:

Nešto više o ovoj praksi pogledajte ovdje:

Meditacija disanjem održat će se ONLINE, u ponedjeljak, 26.09.2022, s početkom u 20 sati.

Cijena meditacije iznosi 30 kuna / 3,98 EUR (1 EUR = 7,53450 kn), a za inozemne uplate 5 eura. Uplate molim na račun. Molim ne plaćati REVOLUTOM!!!

Prijave, podaci o uplati, kao i sve dodatne informacije mogu se dobiti putem maila: mino.nenky@gmail.com; ili na messenger: https://www.facebook.com/neno.ljubic/

Vrijeme trajanje radionice je oko sat vremena. Molim pripremiti prostor za ležanje u blizini računala te neki prekrivač, jer na početku disanja zna biti malo hladno. Meditacija se može pratiti preko računala, laptopa, tableta ili mobitela. Radi najboljeg iskustva preporučuje se korištenje slušalica, ali može i preko zvučnika. Preporučuje se izbjegavati mobilnu internetsku mrežu (4G) zbog nestabilnosti i čestih prekida i umjesto toga povezati se na internet preko Wi-Fi mreže.

Za mobitel i tablet (Android ili iOS) treba instalirati Zoom aplikaciju. Na računalu se također treba instalirati, ali to ide automatski. Ovo je link za Android.

Dobrodošli <3

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms

Leave a Reply

Ako želite pratiti nove objave, molim upišite svoju adresu e-pošte i kliknite u kućicu "Notify me of new posts by email". Vaša adresa neće biti objavljena.

Svi podaci koje ostavljate na ovoj WEB stranici podložni su našim Pravilima zaštite privatnosti. Vaše ime i adresa e-pošte koristit će se isključivo u svrhu ako ste se pretplatili na sadržaj ove WEB stranice. Podaci će se strogo čuvati i neće se dijeliti s trećim stranama, osobama ili tvrtkama. U svakom trenutku možete zatražiti ukidanje pretplate te brisanje svih vaših podataka iz naše datoteke. Za sva pitanja i zahtjeve obratite se na ljubavuknjizi@yahoo.com.