Što je to unutarnje vodstvo? Gdje je to “unutra” gdje to vodstvo živi? Tijekom 30 i nešto godina svojeg duhovnog rada, uvijek sam osjećao duboko unutarnje vodstvo. Ono je imalo nekoliko razina svojeg djelovanja kroz mene. Prvih 7 godina bila je to neobična figura mudraca koju sam doživljavao kao svojeg duhovnog vodiča. Svakodnevno sam boravio u razgovorima ili pak tišini s tim dijelom sebe. To su bili doista čudesni susreti. U njima i kroz njih mnogo toga sam otpustio, iscijelio, doznao i spoznao. Kasnije, ta vodstva dobivala su suptilnije oblike. Ali, uvijek su bila tu! Nikada nisu prestala i nestala.

U ovoj meditaciji kreirat ćemo scenarij i namjeru za kontakt sa svojim duhovnim vodičem. Svjesni dah i probuđena energija stvorit će nam uvjete za takvo putovanje. Takav susret bit će spontan i čist. Bio je moj, a bit će i vaš.

Unutarnje vodstvo kreće iz same suštine. Imena i oblici koje tomu pridodajemo služe da nam olakšaju otvaranje prema našoj Božanskoj prirodi i beskrajnoj mudrosti koja vreba našu pažnju. Svatko tko upozna svoju nutrinu zadobit će mnogo povjerenja u svoje trenutačno stanje i moći će putem inspiracije probuditi snagu i strast da slijedi to vodstvo.

Pridružite nam se u ovoj zaista predivnoj avanturi u kojoj je moguće doslovno sve! <3

Meditacija disanjem izgleda ovako:

Nešto više o ovoj praksi pogledajte ovdje:

Meditacija disanjem održat će se ONLINE, u ponedjeljak, 27.03.2023, s početkom u 20 sati.

Cijena meditacije iznosi 5 EUR / 37,67 kuna (1 EUR = 7,53450 kn). Uplate molim na račun.

Prijave, podaci o uplati, kao i sve dodatne informacije mogu se dobiti putem maila: mino.nenky@gmail.com; ili na messenger: https://www.facebook.com/neno.ljubic/

Vrijeme trajanje radionice je oko sat vremena. Molim pripremiti prostor za ležanje u blizini računala te neki prekrivač, jer na početku disanja zna biti malo hladno. Meditacija se može pratiti preko računala, laptopa, tableta ili mobitela. Radi najboljeg iskustva preporučuje se korištenje slušalica, ali može i preko zvučnika. Preporučuje se izbjegavati mobilnu internetsku mrežu (4G) zbog nestabilnosti i čestih prekida i umjesto toga povezati se na internet preko Wi-Fi mreže.

Za mobitel i tablet (Android ili iOS) treba instalirati Zoom aplikaciju. Na računalu se također treba instalirati, ali to ide automatski. Ovo je link za Android:

Dobrodošli <3

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms

Leave a Reply

Ako želite pratiti nove objave, molim upišite svoju adresu e-pošte i kliknite u kućicu "Notify me of new posts by email". Vaša adresa neće biti objavljena.

Svi podaci koje ostavljate na ovoj WEB stranici podložni su našim Pravilima zaštite privatnosti. Vaše ime i adresa e-pošte koristit će se isključivo u svrhu ako ste se pretplatili na sadržaj ove WEB stranice. Podaci će se strogo čuvati i neće se dijeliti s trećim stranama, osobama ili tvrtkama. U svakom trenutku možete zatražiti ukidanje pretplate te brisanje svih vaših podataka iz naše datoteke. Za sva pitanja i zahtjeve obratite se na ljubavuknjizi@yahoo.com.