Često se kaže “sit gladnom ne vjeruje” i zbog toga netko nije u mogućnosti razviti suosjećanje prema patnji. Ali, koliko je tu netko sit, a koliko gladan? Sve je to zapravo samo stanje svijesti: bolest je stanje svijesti, patnja i umiranje stanje su svijesti. Radost i zaljubljenost također. Onaj koji to promatra kod drugih, promatra iz svojeg stanja svijesti.

Možda sam naziv suosjećanje nije dobar – pun je programa i sjećanja! A o strahu da i ne govorimo! Za to je savršeno prikladan onaj uzvik iz filma Avatar: “Vidim te!” To je to! 😀

Ljudi se moraju vratiti svojem prirodnom umijeću viđenja energije. “Vidim sebe, vidim tebe”. Moraju se vratiti pravom suosjećanju, bez straha i programa. To suosjećanje zapravo je znanje da smo zajedno ovdje na ovom planetu, svatko u svojoj misiji, a opet snažno i čvrsto povezani. I sve to čini mrežu nekakve globalne misije: misije svih bića na planetu, planeta samog, zvijezda, galaktika, cijelog svemira… sve do Izvora.

Krajnje je vrijeme da konkretno razdvojimo suosjećanje i žaljenje. Žaljenje je samosažaljenje: ne žalimo mi nad njihovim stanjem, nego smo prestravljeni i bojimo se da se to ne dogodi nama. S druge strane, suosjećanje je viđenje, jer suosjećamo cjelokupnošću svojega bića. Povezujemo se s tom istom cjelinom kod drugih ljudi. I to je onda izuzetno dubok odnos: “Pružam ti podršku, vidim te. Otpuštam sve ono što je u meni i u tebi da imamo iskustvo toga.” To je prepoznata energetska razmjena. To je Znanje.

U ovoj meditaciji želimo isprati podatke iz suosjećanja, krenuti prema viđenju i u tom odnosu prema sebi i svim drugim bićima na planetu biti direktni i bez straha. Tako se postaje iscjelitelj. Pravi iscjelitelji potpuno su slobodni i u sebi imaju snažnu Ljubavnu prisutnost. Oni su Božje oči. Kada takav iscjelitelj svjedoči patnji, on može biti samo Božanski prisutan. On je poput nekog Božanskog izaslanika! Ali, dobra je vijest – svatko od nas je to! To je ona misija gore spomenuta, osobna i globalna!

Pridružite nam se! 🧡

Meditacija disanjem izgleda ovako:

Nešto više o ovoj praksi pogledajte ovdje:

Meditacija disanjem održat će se ONLINE, u ponedjeljak, 27.11.2023, s početkom u 20 sati. Cijena meditacije iznosi 5 EUR / 37,67 kuna (1 EUR = 7,53450 kn). Uplate molim na račun.

Prijave, podaci o uplati, kao i sve dodatne informacije mogu se dobiti putem maila: mino.nenky@gmail.com; ili na Messenger: https://www.facebook.com/neno.ljubic/

Vrijeme trajanje radionice je oko sat vremena. Molim pripremiti prostor za ležanje u blizini računala te neki prekrivač, jer na početku disanja zna biti malo hladno. Meditacija se može pratiti preko računala, laptopa, tableta ili mobitela. Radi najboljeg iskustva preporučuje se korištenje slušalica, ali može i preko zvučnika. Preporučuje se izbjegavati mobilnu internetsku mrežu (4G) zbog nestabilnosti i čestih prekida i umjesto toga povezati se na internet preko Wi-Fi mreže.

Za mobitel i tablet (Android ili iOS) treba instalirati Zoom aplikaciju. Na računalu se također treba instalirati, ali to ide automatski. Ovo je link za Android.

Dobrodošli 🧡

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms