Što je to namjera? To je inicijalna sila, stvarni vladar svih stvari u univerzumu, pokretač i usmjerivač, iz nje se pogone promjene, dobre ili loše. Poput “sile” u filmovima Ratovi zvijezda – ona sve prožima i sve okreće i preokreće!

Kod namjere važna je kreativnost. Uzmimo npr. disanje po Wim Hof metodi: kako je moguće da ljudi koji nikad nisu mogli zamisliti da bi se mogli kupati u ledenoj vodi, na kraju to ipak rade? Praktičar postavi namjeru, a disanje je alat putem kojeg se ta namjera integrira u njegovo tijelo, njegovu svijest, integrira se njegovo Biće. Vrlo brzo i um putem daha prihvati ideju u ledenoj vodi. Hladna voda postaje potpuno normalna činjenica!

Kod lošeg ponašanja stoji namjera bolesti, kod dobrog stoji namjera iscjeljenja. Hrana, tjelovježba, higijena, to su alati putem kojih se ta namjera sprovodi. U ovoj meditaciji radit ćemo na osvještavanju namjere. Šamani glasnim povikom dozivaju namjeru, mi ćemo s njom upoznati kroz dah, kroz tijelo, kroz prisutnost.

Meditacija disanjem izgleda ovako:

Nešto više o ovoj praksi pogledajte ovdje:

Meditacija disanjem održat će se ONLINE, u ponedjeljak, 28.11.2022, s početkom u 20 sati.

Cijena meditacije iznosi 30 kuna / 3,98 EUR (1 EUR = 7,53450 kn), a za inozemne uplate 5 eura. Uplate molim na račun. Molim ne plaćati REVOLUTOM!!!

Prijave, podaci o uplati, kao i sve dodatne informacije mogu se dobiti putem maila: mino.nenky@gmail.com; ili na messenger: https://www.facebook.com/neno.ljubic/

Vrijeme trajanje radionice je oko sat vremena. Molim pripremiti prostor za ležanje u blizini računala te neki prekrivač, jer na početku disanja zna biti malo hladno. Meditacija se može pratiti preko računala, laptopa, tableta ili mobitela. Radi najboljeg iskustva preporučuje se korištenje slušalica, ali može i preko zvučnika. Preporučuje se izbjegavati mobilnu internetsku mrežu (4G) zbog nestabilnosti i čestih prekida i umjesto toga povezati se na internet preko Wi-Fi mreže.

Za mobitel i tablet (Android ili iOS) treba instalirati Zoom aplikaciju. Na računalu se također treba instalirati, ali to ide automatski. Ovo je link za Android.

Dobrodošli <3

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms