Svatko od nas u jednom trenutku svojeg života doživio je neki oblik zlostavljanja. Ona su se najčešće događala u ranom djetinjstvu ili školskoj dobi, kada nas je netko maltretirao, tukao ili vrijeđao zato što se nismo povinovali nekim pravilima ili smo jednostavno bili drukčiji. Često su dolazila od naših najbližih, roditelja, braće i sestara, a kasnije i od partnera. Većinu tih drama potisnuli smo i “zaboravili”, ali ona su nastavila u nama živjeti i hraniti se našom pažnjom, iscrpljivati nas i graditi oblike ponašanja koji nas prestravljuju i tvrdoglavo guraju u zonu komfora, tamo gdje je “sigurno”.

Meditacija disanjem može nam pomoći da osvijestimo te traume, da ih prepoznamo i otpustimo. One su prvenstveno ostavile traga u našem energetskom tijelu i tu se nevidljivo “nastanile”. Stoga ćemo se njima pozabaviti na jednaki način: putem energije. Moramo se osloboditi vlastite agresije i prekinuti beskrajno ponavljanje takvog ponašanja koje traje generacijama! Vrijeme je da preuzmemo odgovornost za svoje traume iz davnih (a možda i trenutačnih) vremena.

Meditacija disanjem izgleda ovako:

Nešto više o ovoj praksi pogledajte ovdje:

Meditacija disanjem održat će se ONLINE, u ponedjeljak, 29.08.2022, s početkom u 20 sati.

Cijena meditacije iznosi 30 kuna, a za inozemne uplate 5 eura. Uplate molim na račun. Molim ne plaćati REVOLUTOM!!!

Prijave, podaci o uplati, kao i sve dodatne informacije mogu se dobiti putem maila: mino.nenky@gmail.com; ili na messenger: https://www.facebook.com/neno.ljubic/

Vrijeme trajanje radionice je oko sat vremena. Molim pripremiti prostor za ležanje u blizini računala te neki prekrivač, jer na početku disanja zna biti malo hladno. Meditacija se može pratiti preko računala, laptopa, tableta ili mobitela. Radi najboljeg iskustva preporučuje se korištenje slušalica, ali može i preko zvučnika. Preporučuje se izbjegavati mobilnu internetsku mrežu (4G) zbog nestabilnosti i čestih prekida i umjesto toga povezati se na internet preko Wi-Fi mreže.

Za mobitel i tablet (Android ili iOS) treba instalirati Zoom aplikaciju. Na računalu se također treba instalirati, ali to ide automatski. Ovo je link za Android.

Dobrodošli <3

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms

Leave a Reply

Ako želite pratiti nove objave, molim upišite svoju adresu e-pošte i kliknite u kućicu "Notify me of new posts by email". Vaša adresa neće biti objavljena.

Svi podaci koje ostavljate na ovoj WEB stranici podložni su našim Pravilima zaštite privatnosti. Vaše ime i adresa e-pošte koristit će se isključivo u svrhu ako ste se pretplatili na sadržaj ove WEB stranice. Podaci će se strogo čuvati i neće se dijeliti s trećim stranama, osobama ili tvrtkama. U svakom trenutku možete zatražiti ukidanje pretplate te brisanje svih vaših podataka iz naše datoteke. Za sva pitanja i zahtjeve obratite se na ljubavuknjizi@yahoo.com.