Zašto postoji želja za novim automobilom, a potreba za iscjeljenjem?

Postoji mnogo različitih želja. Osoba koja je puno toga već otpustila, imat će svega par želja. Osoba koja traži sigurnost i želi za njih garancije, imat će puno želja. Tu su i želje za ozdravljenjem, poboljšanjem odnosa među ljudima i slično. A postoje i dječje želje! Jedini kriteriji koji razdvajaju sve ove razine jesu jednostavnost i jasnoća.

No, postoji i ona primarna želja! Želja je to duše za iskustvom na ovom planetu, za iscjeljenjem, želja da otpustimo. Ona je glavna, navodi sve, slaže sve, ali posjeduje oštrinu i odlučnost: kaos je neminovan ako je se ne slijedi. Što pogoni tu primarnu želju? Pogoni je Ljubav, što bi je drugo moglo pogoniti?

Stoga, energija želje jest Volim te.

Kada kažemo “Bog mi je uslišio molitve”, “samo nebo mi te poslalo” ili “svemir mi je poslao pravu osobu”, gdje je taj Bog, gdje je to nebo, gdje je taj svemir? U ovoj meditaciji radimo na energiji želje. Ona je Bog i nebo, ona je taj svemir. Idemo vidjeti kako ta energija izgleda, kako do nje, što trebamo činiti da bismo imali njezino obilje.

Pridružite nam se! 🧡

Meditacija disanjem izgleda ovako:

Nešto više o ovoj praksi pogledajte ovdje:

Meditacija disanjem održat će se ONLINE, u ponedjeljak, 31.07.2023, s početkom u 20 sati.

Cijena meditacije iznosi 5 EUR / 37,67 kuna (1 EUR = 7,53450 kn). Uplate molim na račun.

Prijave, podaci o uplati, kao i sve dodatne informacije mogu se dobiti putem maila: mino.nenky@gmail.com; ili na messenger: https://www.facebook.com/neno.ljubic/

Vrijeme trajanje radionice je oko sat vremena. Molim pripremiti prostor za ležanje u blizini računala te neki prekrivač, jer na početku disanja zna biti malo hladno. Meditacija se može pratiti preko računala, laptopa, tableta ili mobitela. Radi najboljeg iskustva preporučuje se korištenje slušalica, ali može i preko zvučnika. Preporučuje se izbjegavati mobilnu internetsku mrežu (4G) zbog nestabilnosti i čestih prekida i umjesto toga povezati se na internet preko Wi-Fi mreže.

Za mobitel i tablet (Android ili iOS) treba instalirati Zoom aplikaciju. Na računalu se također treba instalirati, ali to ide automatski. Ovo je link za Android.

Dobrodošli 🧡

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms