Vrijeme održavanja: ponedjeljak, 21.03.2022. s početkom u 19:00h.

Gdje se nalaze naša sjećanja? Jesu li ona u mozgu? Mogu li biti i u tijelu? Na primjer, mogu li stanice imati sjećanja?

Što kada bi sjećanja naših predaka doista bila zatočena u našem tijelu? U našoj auri? Što ako mi sve to za sobom vučemo i toliko smo zatrpani i teški da više nismo u stanju osloboditi svoju kreativnost, iscijeliti svoje bolesti, osloboditi se stiska moranja/trebanja ovoga i onoga?

Mi ne znamo pouzdano gdje se sjećanja nalaze, kako to sve skupa funkcionira, nitko to ne zna! Ali znamo da potpuno nesvjesno slijedimo iste obrasce ponašanja kao i naši preci, slijedimo ista pravila i rutine, a što je najgore, nasljeđujemo i iste bolesti! Možemo li nešto učini u tom smislu? Kako otpustiti i postati slobodan?

Meditacija disanjem jedan je od izvrsnih mehanizama otpuštanja. Da bismo mogli otpustiti, treba nam osjećaj cjelovitosti. Moramo probuditi svoju pravu prirodu i spoznati tko smo. A tada svi energetski priljepci otpadaju, jer ne lijepe se oni za Ljubav! Samo za strah.

Nešto više o ovoj praksi pogledajte ovdje:

Meditacija disanjem održat će se online, u ponedjeljak, 21.03.2022, s početkom u 19 sati.

Cijena meditacije iznosi 30 kuna, a za inozemne uplate 5 eura. Uplate molim na račun. Prijave, podaci o uplati, kao i sve dodatne informacije mogu se dobiti putem maila: mino.nenky@gmail.com; ili na messenger: https://www.facebook.com/neno.ljubic/

Vrijeme trajanje radionice je oko sat vremena. Molim pripremiti prostor za ležanje u blizini računala te neki prekrivač, jer na početku disanja zna biti malo hladno. Meditacija se može pratiti preko računala, laptopa, tableta ili mobitela. Radi najboljeg iskustva preporučuje se korištenje slušalica, ali može i preko zvučnika.

Za mobitel i tablet (Android ili iOS) treba instalirati Zoom aplikaciju. Na računalu se također treba instalirati, ali to ide automatski. Ovo je link za Android.

https://play.google.com/store/apps/details…

Dobrodošli <3

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms

Leave a Reply

Ako želite pratiti nove objave, molim upišite svoju adresu e-pošte i kliknite u kućicu "Notify me of new posts by email". Vaša adresa neće biti objavljena.

Svi podaci koje ostavljate na ovoj WEB stranici podložni su našim Pravilima zaštite privatnosti. Vaše ime i adresa e-pošte koristit će se isključivo u svrhu ako ste se pretplatili na sadržaj ove WEB stranice. Podaci će se strogo čuvati i neće se dijeliti s trećim stranama, osobama ili tvrtkama. U svakom trenutku možete zatražiti ukidanje pretplate te brisanje svih vaših podataka iz naše datoteke. Za sva pitanja i zahtjeve obratite se na ljubavuknjizi@yahoo.com.