Živjeti jednostavnim životom savršeni je način života. Većina nas žudi za kolibicama u šumi, za mirisom šuma i livada i pravilnim odnosom prema prirodi. Ali sva ta žudnja zapravo je potraga za Sobom, ništa više!

Jednostavnost u našim životima znači svjesnost. Ona počiva na principima poput: brzo, lako, skromno, jednostavno i slično. Ako pratimo svoje životne lance i nadograđujemo ih karikama sljedećih trenutaka služeći se ovim principima, cesta će biti puno jednostavnija i s daleko manje pritoka koji nam uzimaju životnu energiju, a put će biti kraći. To je onda život vode: ona ide svojim tokom, krči sebi put kroz mnoštvo prepreka, kamenja i zemlje, zaobilazi ih, prokopava, cijepa se i spaja, ali nikad ne sumnja u svoje putovanje. To je zato jer se ono temelji na povjerenju, a ne na cilju. Voda zna da sva ta drama koja nastaje putem nije njezin direktni proizvod, nego okolnosti, sjećanja i podataka.

U ovoj meditaciji pronaći ćemo principe jednostavnosti u probuđenoj energiji. Jednostavnost Svjetla u nama najveći je izvor nadahnuća prema nježnom životu preplavljenog avanturama. Pridružite nam se! <3

Meditacija disanjem izgleda ovako:

Nešto više o ovoj praksi pogledajte ovdje:

Meditacija disanjem održat će se ONLINE, u ponedjeljak, 26.12.2022, s početkom u 20 sati.

Cijena meditacije iznosi 30 kuna / 3,98 EUR (1 EUR = 7,53450 kn), a za inozemne uplate 5 eura. Uplate molim na račun. Molim ne plaćati REVOLUTOM!!!

Prijave, podaci o uplati, kao i sve dodatne informacije mogu se dobiti putem maila: mino.nenky@gmail.com; ili na messenger: https://www.facebook.com/neno.ljubic/

Vrijeme trajanje radionice je oko sat vremena. Molim pripremiti prostor za ležanje u blizini računala te neki prekrivač, jer na početku disanja zna biti malo hladno. Meditacija se može pratiti preko računala, laptopa, tableta ili mobitela. Radi najboljeg iskustva preporučuje se korištenje slušalica, ali može i preko zvučnika. Preporučuje se izbjegavati mobilnu internetsku mrežu (4G) zbog nestabilnosti i čestih prekida i umjesto toga povezati se na internet preko Wi-Fi mreže.

Za mobitel i tablet (Android ili iOS) treba instalirati Zoom aplikaciju. Na računalu se također treba instalirati, ali to ide automatski. Ovo je link za Android:

Dobrodošli <3

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms

Leave a Reply

Ako želite pratiti nove objave, molim upišite svoju adresu e-pošte i kliknite u kućicu "Notify me of new posts by email". Vaša adresa neće biti objavljena.

Svi podaci koje ostavljate na ovoj WEB stranici podložni su našim Pravilima zaštite privatnosti. Vaše ime i adresa e-pošte koristit će se isključivo u svrhu ako ste se pretplatili na sadržaj ove WEB stranice. Podaci će se strogo čuvati i neće se dijeliti s trećim stranama, osobama ili tvrtkama. U svakom trenutku možete zatražiti ukidanje pretplate te brisanje svih vaših podataka iz naše datoteke. Za sva pitanja i zahtjeve obratite se na ljubavuknjizi@yahoo.com.