Može li Ljubav biti štit? Da bismo na ovo pitanje odgovorili, moramo prvo Ljubav prepoznati kao energiju i onda od nje načiniti štit. Jer, što je strah? Također energija! Ali, ne pitamo se može li strah biti dominantna sila u našim životima, zar ne! A ipak jest, nesmetano u nama živi, stvara patnju, bolesti, razara odnose, ajme i kuku! 🙂Meditacija disanjem u stanju je kreirati Ljubav kao štit. Zašto? Zato što kroz svjesno disanje postajemo svjesni i energije koja se budi. A onda vršimo njezinu prenamjenu u iscjeljenje i blagostanje. No, u stvarnosti, štit je već tu, oduvijek je bio, a mi ga moramo samo osvijestiti. A to ćemo učini na način energije. Nešto više o ovoj praksi pogledajte ovdje:
https://youtu.be/T_l95mvEn6g

Meditacija disanjem održat će se online, u ponedjeljak 14.03.2022, s početkom u 19 sati. Cijena meditacije iznosi 30 kuna, odnosno 5 eura za inozemne uplate. Uplate molim na račun. Prijave, podaci o uplati, kao i sve dodatne informacije mogu se dobiti putem maila: mino.nenky@gmail.com; ili na messenger: https://www.facebook.com/neno.ljubic/

Vrijeme trajanje radionice je oko sat vremena. Molim pripremiti prostor za ležanje u blizini računala te neki prekrivač, jer na početku disanja zna biti malo hladno. Meditacija se može pratiti preko računala, laptopa, tableta ili mobitela, preko zvučnika ili slušalica.

Za mobitel i tablet (Android ili iOS) treba instalirati Zoom aplikaciju. Na računalu se također treba instalirati, ali to ide automatski. Ovo je link za Android.
Dobrodošli ❤ 

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms