Ovisnost o ljudima, stvarima i emocijama, zapravo je ovisnost o sjećanjima. Koliko god smo u prošlosti bili ustrajni da sebe dovedemo u loše stanje, nismo baš toliko vatreni da povratimo ravnotežu u svoje živote. Otpor kod svladavanja loših navika doista je ogroman, a bio je gotovo zanemariv kada smo se na te navike navlačili. Pušači će se sjetiti svoje prve cigarete, pa će to iskustvo opisati kao odvratno i odbojno. Ipak, mnogo godina poslije, i dalje su neshvatljivo navučeni, ružnim slikama na kutijama cigareta usprkos. Pa kako je to moguće!?

Mi sada moramo pronaći jednaku vrstu strasti da se izbavimo i oslobodimo iz te otete pažnje. O Ljubavi pregovaramo s božanskom energijom u sebi. Tamo gdje je pažnja, tu je energija, a božanska je svijest jedno i drugo. Meditacija disanjem pruža nam priliku da svoju ovisnost vidimo na način energije, kao cjelovitu sliku. Kada dobijemo uvid u svoje stanje, onda to možemo i otpustiti. Doživljaj sebe kao energiju, kao fluidni tok koji je stalno u pokretu, istinska je revolucija. Iz toga možemo crpiti svjesnost i inspiraciju koji će nas putem Ljubavi odvesti na put iscjeljenja i u nama buditi radost, umjesto osjećaja nevoljkosti i dosade.

Nešto više o ovoj praksi pogledajte ovdje.
Meditacija disanjem održat će se online, u ponedjeljak, 28.03.2022, s početkom u 19 sati.
Cijena meditacije iznosi 30 kuna, a za inozemne uplate 5 eura. Uplate molim na račun. Prijave, podaci o uplati, kao i sve dodatne informacije mogu se dobiti putem maila: mino.nenky@gmail.com; ili na messenger.

Vrijeme trajanje radionice je oko sat vremena. Molim pripremiti prostor za ležanje u blizini računala te neki prekrivač, jer na početku disanja zna biti malo hladno. Meditacija se može pratiti preko računala, laptopa, tableta ili mobitela. Radi najboljeg iskustva preporučuje se korištenje slušalica, ali može i preko zvučnika. Za mobitel i tablet (Android ili iOS) treba instalirati Zoom aplikaciju. Na računalu se također treba instalirati, ali to ide automatski. Ovo je link za Android.

Dobrodošli ❤

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms