Svatko od nas u sebi posjeduje kompleksnu energetsku strukturu koja ima svoje principe i težnju da uvijek bude čista i uravnotežena. Ali, ne staje to samo tu! Svaki entitet, kakva god oblika da bio to posjeduje! Posjeduje ju i planet Zemlja i cijeli univerzum! Sve pulsira energijom, a namjera za širenjem i uravnoteženošću sve to gura naprijed u neprestani razvoj i stvaranje novih oblika.

Mi živimo na planetu Zemlji. Rad s energetskim centrima u našem tijelu ne može proći bez usklađenja s planetom. U ovoj meditaciji osvijestit ćemo beskrajnu hijerarhiju u čijem smo energetskom vrtlogu: iz nevidljivog prema vidljivom tijelu, zatim prema prostoru gdje boravimo, pa zemljištu u bližem okruženju, gradu, kontinentu, planetu, cijelom svemiru! Sve je to povezano!

Ovo je zapravo meditacija o uzemljenju. Često u duhovnim vodama čujemo riječ “uzemljenje”, “potrebno se uzemljiti”. Što to zapravo znači? Uzemljenje je simboličan koncept koji podrazumijeva uravnoteženost s planetom Zemljom, s prirodom i njezinim zakonima. To znači učvrstiti se, izgraditi dobre temelje.

Postoji mnogo metoda tzv. uzemljivanja, od kojih je najčešći rad na samoj zemlji, hodanje bosonog po tlu i slično. Mi ćemo disati :). Meditacijom disanjem probudit ćemo namjeru usklađenja sa Zemljinim pulsom. Disat ćemo u skladu s Ljubavi prema planetu. Pridružite nam se u ovoj divnoj avanturi! <3

Meditacija disanjem izgleda ovako:

Nešto više o ovoj praksi pogledajte ovdje:

Meditacija disanjem održat će se ONLINE, u ponedjeljak, 12.09.2022, s početkom u 20 sati.

Cijena meditacije iznosi 30 kuna / 3,98 EUR (1 EUR = 7,53450 kn), a za inozemne uplate 5 eura. Uplate molim na račun. Molim ne plaćati REVOLUTOM!!!

Prijave, podaci o uplati, kao i sve dodatne informacije mogu se dobiti putem maila: mino.nenky@gmail.com; ili na messenger: https://www.facebook.com/neno.ljubic/

Vrijeme trajanje radionice je oko sat vremena. Molim pripremiti prostor za ležanje u blizini računala te neki prekrivač, jer na početku disanja zna biti malo hladno. Meditacija se može pratiti preko računala, laptopa, tableta ili mobitela. Radi najboljeg iskustva preporučuje se korištenje slušalica, ali može i preko zvučnika. Preporučuje se izbjegavati mobilnu internetsku mrežu (4G) zbog nestabilnosti i čestih prekida i umjesto toga povezati se na internet preko Wi-Fi mreže.

Za mobitel i tablet (Android ili iOS) treba instalirati Zoom aplikaciju. Na računalu se također treba instalirati, ali to ide automatski. Ovo je link za Android.

Dobrodošli <3

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms

Leave a Reply

Ako želite pratiti nove objave, molim upišite svoju adresu e-pošte i kliknite u kućicu "Notify me of new posts by email". Vaša adresa neće biti objavljena.

Svi podaci koje ostavljate na ovoj WEB stranici podložni su našim Pravilima zaštite privatnosti. Vaše ime i adresa e-pošte koristit će se isključivo u svrhu ako ste se pretplatili na sadržaj ove WEB stranice. Podaci će se strogo čuvati i neće se dijeliti s trećim stranama, osobama ili tvrtkama. U svakom trenutku možete zatražiti ukidanje pretplate te brisanje svih vaših podataka iz naše datoteke. Za sva pitanja i zahtjeve obratite se na ljubavuknjizi@yahoo.com.