Jesmo li mi original ili kopija? Čini se da smo kopija svojih predaka, koliko god se mi trudili biti posebni. Postoji mudrost stvaranja ljudskog bića, nakon začeća. Kao da je prisutna nekakva naredba ili namjera i gura taj proces naprijed. Mi ne znamo kako to funkcionira, ali što god da jest – vrlo je moćno, čvrsto i nepokolebljivo. A onda u svoj toj mudrosti u bebu se na neki način se prenesu i predački kodovi, tipa nasljedne bolesti, obrasci ponašanja, strahovi, programi i slično. Kako je to moguće?

Da bi duša oko sebe izgradila tijelo, treba joj građevni materijal – DNK od roditelja i predaka. Duša ne počinje ispočetka na ovom planetu! Koristi ono što joj je dostupno, uzima resurse koje ima, te uz svoju namjeru, moć i svoju energiju sve to kombinira u tijelo bebe. Sve je dakle duboko povezano. Zato je jako važno preuzeti odgovornost za tu povezanost. Ta čudesna razgranatost veliki je misterij!

Da bismo mogli biti original, a to znači biti čist od predačkih kodova, moramo razbiti navike koje se beskrajno ponavljaju kroz cijeli proces odlazaka i dolazaka na ovaj planet. Stvaranje tijela bebe je navika, kodovi predačkih linija od kojih se ono stvara su navike, odgajanje djeteta je navika. Sve na ovom planetu funkcionira po modelu navike! Praktički, čini se da upravo navike pružaju garanciju opstanka vrste, bez obzira na visoku cijenu neprestane patnje!

Ali, mene zanima intervencija u te navike i brisanje predačkih kodova. Pitanje za milijun dolara glasi: je li se probuđena unutarnja Ljubav usađuje u gene? Usvajaju li geni voljenje kao novi kod? Je li ono postaje genetski materijal? Znači, kada probudite unutarnju Ljubav, živite na taj način i dobijete bebu, je li vaš PUL postaje genetski materijal te bebe iz kojeg ona kasnije odrasta? Tako bi izgledao primjer intervencije u kod svemirskih navika. To nismo nikada kao vrsta radili!

Imam snažan, gotovo nepokolebljiv dojam da svemir jedva čeka da se to obriše, da navika rađanja i postojanja postane svjesnost. Zato je sve to i organizirano na ovaj način. Ako svemir žudi za uravnoteženjem, onda mu je u interesu da se i sami vratimo u balans. A to je onda podrška.

U ovoj meditaciji postajemo hakeri. Ulazimo u kodove predačkih linija i njihovu lijenost te interveniramo putem voljenja. To je neobična zadaća, ali svaka meditacija je pomalo luckasta, slobodna i hrabra 😊.

Pridružite nam se! 🧡

Meditacija disanjem izgleda ovako:

Nešto više o ovoj praksi pogledajte ovdje:

Meditacija disanjem održat će se ONLINE, u ponedjeljak, 30.10.2023, s početkom u 20 sati.

Cijena meditacije iznosi 5 EUR / 37,67 kuna (1 EUR = 7,53450 kn). Uplate molim na račun.

Prijave, podaci o uplati, kao i sve dodatne informacije mogu se dobiti putem maila: mino.nenky@gmail.com; ili na messenger: https://www.facebook.com/neno.ljubic/

Vrijeme trajanje radionice je oko sat vremena. Molim pripremiti prostor za ležanje u blizini računala te neki prekrivač, jer na početku disanja zna biti malo hladno. Meditacija se može pratiti preko računala, laptopa, tableta ili mobitela. Radi najboljeg iskustva preporučuje se korištenje slušalica, ali može i preko zvučnika. Preporučuje se izbjegavati mobilnu internetsku mrežu (4G) zbog nestabilnosti i čestih prekida i umjesto toga povezati se na internet preko Wi-Fi mreže.

Za mobitel i tablet (Android ili iOS) treba instalirati Zoom aplikaciju. Na računalu se također treba instalirati, ali to ide automatski. Ovo je link za Android.

Dobrodošli 🧡

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms