Bezuvjetna Ljubav može živjeti samo u Meni jer je to prirodna instinktivna Ljubav s kojom sam se rodio. To je Izvorna Ljubav i sve se oko nje vrti, ništa joj pobjeći ne može. Model bezuvjetne Ljubavi svugdje je prisutan u prirodi, počevši od atoma, pa do sunčevih sustava i galaktika. To je moćna gravitacijska sila što sve živo na okupu drži i tjera ih da je vole, a da to i ne znaju. I svijest se oko nje vrti, a um interpretira. Tako, bezuvjetno voljeti možemo samo Sebe jer je strast tamo najveća! Sjajan smo model Bezuvjetne Ljubavi, ne tražimo dalje!

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms

Leave a Reply

Ako želite pratiti nove objave, molim upišite svoju adresu e-pošte i kliknite u kućicu "Notify me of new posts by email". Vaša adresa neće biti objavljena.

Svi podaci koje ostavljate na ovoj WEB stranici podložni su našim Pravilima zaštite privatnosti. Vaše ime i adresa e-pošte koristit će se isključivo u svrhu ako ste se pretplatili na sadržaj ove WEB stranice. Podaci će se strogo čuvati i neće se dijeliti s trećim stranama, osobama ili tvrtkama. U svakom trenutku možete zatražiti ukidanje pretplate te brisanje svih vaših podataka iz naše datoteke. Za sva pitanja i zahtjeve obratite se na ljubavuknjizi@yahoo.com.