Namjeravanje je kretanje, stvaranje, most između ideje i realizacije, ona je najkraći put. To je proces koji povezuje svu slojevitost Ljubavi u jednu nit. Uzmimo primjer sjemenke neke biljke. U njoj je ugrađena namjera za postojanjem, jednako kao i u nama. Ta namjera biljke se služi svim drugim namjerama da bi se samo-realizirala: suncem, vodom, zemljom, zrakom i našom voljom da je uzgojimo. Cijeli taj proces, niz namjera, jedna je nit i sam sebe podržava.
Zapravo sve smo to mi, cijela ta gomila! Ali isto tako, i mi smo njima oni!
To je namjeravanje Ljubavi: sve što radiš je dio lanca svijesti koji žudi postojati u svakoj svojoj karici.
PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms

Leave a Reply

Ako želite pratiti nove objave, molim upišite svoju adresu e-pošte i kliknite u kućicu "Notify me of new posts by email". Vaša adresa neće biti objavljena.

Svi podaci koje ostavljate na ovoj WEB stranici podložni su našim Pravilima zaštite privatnosti. Vaše ime i adresa e-pošte koristit će se isključivo u svrhu ako ste se pretplatili na sadržaj ove WEB stranice. Podaci će se strogo čuvati i neće se dijeliti s trećim stranama, osobama ili tvrtkama. U svakom trenutku možete zatražiti ukidanje pretplate te brisanje svih vaših podataka iz naše datoteke. Za sva pitanja i zahtjeve obratite se na ljubavuknjizi@yahoo.com.