Namjera je sila koja djeluje u Univerzumu, a nemoguće ju je precizno definirati. Najpribližnije je reći da je ona isto što i evolucija: neka riba je namjerom dobila noge, a leptir boje na krilima. Bog namjerava Sebe kroz Ljubav i to je onda PUL (Pure Unconditional Love) u manifestaciji. Mi imamo prirodnu moć namjeravanja i koristimo je svakodnevno u životu. Problemi nastaju kad namjeravamo iz programa i sjećanja, dakle opisanu stvarnost prožetu kroz želje i žudnju za posjedovanjem. S druge strane, prakticiranje Ho’oponopona je namjeravanje čišćenja, otpuštanja i povratka Nuli – stanju Božanske svijesti u kojem Ljubav namjerava sebe. Tako je preduvjet namjeravanju neočekivanje i predanost.

Pa kako onda da namjeravamo Ljubav?

Namjeravanje je interakcija između nas i Sebstva. To je naša istinska priroda Stvoritelja. Namjeravanje je postupak lovca: kad idemo loviti ribu, onda prije moramo baciti malo kruha u more, kako bi privukli ribu u naš okoliš. Time stvaramo energetsku privlačnost za nju. No, to samo tako izgleda! Kruh je u stvari namijenjen nama! Njime zatvaramo krug u cijelom procesu manifestacije ulova ribe. Namjeravamo, dakle voljenjem, jer to je cjeloviti krug Ljubavi u nama.

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms

Leave a Reply

Ako želite pratiti nove objave, molim upišite svoju adresu e-pošte i kliknite u kućicu "Notify me of new posts by email". Vaša adresa neće biti objavljena.

Svi podaci koje ostavljate na ovoj WEB stranici podložni su našim Pravilima zaštite privatnosti. Vaše ime i adresa e-pošte koristit će se isključivo u svrhu ako ste se pretplatili na sadržaj ove WEB stranice. Podaci će se strogo čuvati i neće se dijeliti s trećim stranama, osobama ili tvrtkama. U svakom trenutku možete zatražiti ukidanje pretplate te brisanje svih vaših podataka iz naše datoteke. Za sva pitanja i zahtjeve obratite se na ljubavuknjizi@yahoo.com.