Ovih dana Facebookom se širi virus koji na zidove njegovih članova stavlja ovakve poruke: “Facebook je dodao novu funkciju kojom možete biti obaviješteni koliko puta je netko gledao vaš profil. Kliknite ovdje…”

Što se zatim događa? Svi klikaju na to i ono se širi bez vašeg znanja, bez njihova znanja! Odjednom cijeli Facebook (planeta Zemlja) je preplavljena s: “Facebook (vaš um) je dodao novu funkciju kojom možete biti obaviješteni koliko puta je netko gledao vaš profil. Kliknite ovdje…”
Pritom nitko nema pojma što se događa, mnogi se čude, zašto to, kako to, hoće li tko objasniti?

Ovo je savršen primjer kako radi podsvijest. To je beskrajna nesvjesna klikačina mnoštva podataka, njihovo širenje brzinom svjetlosti po svijetu, a nitko ništa ne razumije! Pravo je čudo da količina problema koju imamo nije daleko veća!

Onaj koji je napravio taj virusni potprogram funkcionira po zakonu tog istog sjećanja iz podsvijesti. Sve su to samo kopije i reproduciraju se nesmetano u našim umovima. Zato uvijek radimo iste greške, još uvijek koristimo fosilna goriva, testiramo nuklearno naoružanje i ubijamo u ime Boga. Zapravo, zašto ne bi bilo što na planeti Zemlji što je ljudskih ruku djelo, bila kopija nekog sjećanja? Dr. Hew Len kaže: “Ne postoji niti jedan podatak, niti jedan problem na Zemlji, a da mi nismo odgovorni za njega!”

Niti jedan!

Kad se tu i tamo pojavi poneki lumen, netko tko je otpustio i došao s misijom da prekine taj niz, poput Tesle recimo, prvo ga ponizimo, pa onda pitamo “tko, što, otkud?” A kad ga više nema, onda pokušavamo kopirati njegov “virus”, pokušavamo ga natjerati da se reproducira! No, ne možemo. Pa zašto ne možemo? Zato jer se u nama vrti potprogram (subroutine) koji neprestano ponavlja: “Um je dodao novu funkciju kojom možete biti obaviješteni koliko puta je netko gledao vaš profil. Kliknite ovdje…”

Pa to je zastrašujuća buka!

Zato kad na zidu vašeg Facebook prijatelja naiđete na tu virusnu poruku, prije nego kliknete, recite “Hvala ti, Volim te”, preuzmite odgovornost za ono što nastaje! Onda ćete, ili kliknuti ili nećete! Ako ipak kliknete, onda je to odgovoran čin. To znači da ste napisali novu podrutinsku jednadžbu koja će potkopati izvorni kod, oduzet će mu energiju. Da, najvjerojatnije će se to pojavit na vašim zidovima (umovima), ali slijedeća osoba neće kliknuti!

Jednom netko mora reći: “Stop! Ja ću sad preuzeti odgovornost i zaustaviti ovaj pakao! Otpustit ću to i neću se više baviti s tim, niti misaono, niti kroz djelovanje. Ne zanima me! Kako ono rade fotonaponske ćelije za besplatnu energiju iz Sunca? Što? ‘Gospina trava’ je dobra za depresiju? Daj!”

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms

Leave a Reply

Ako želite pratiti nove objave, molim upišite svoju adresu e-pošte i kliknite u kućicu "Notify me of new posts by email". Vaša adresa neće biti objavljena.

Svi podaci koje ostavljate na ovoj WEB stranici podložni su našim Pravilima zaštite privatnosti. Vaše ime i adresa e-pošte koristit će se isključivo u svrhu ako ste se pretplatili na sadržaj ove WEB stranice. Podaci će se strogo čuvati i neće se dijeliti s trećim stranama, osobama ili tvrtkama. U svakom trenutku možete zatražiti ukidanje pretplate te brisanje svih vaših podataka iz naše datoteke. Za sva pitanja i zahtjeve obratite se na ljubavuknjizi@yahoo.com.