Može li se pretjerati s pričom o Ljubavi? Stalno Ljubav, pa ljubav, te Velika, te mala? . OK, idem malo o sanjanju. LOL, pa i o sanjanju stalno pričam!. Ali moram sad malo, jer je to onako lijep medij preko kojeg svi doživljavamo drugog sebe, a kroz njega i ovog svakodnevnog

Dakle, u snu, vi ste kreativna sila, vi ste tvorac svoje stvarnosti. Ne gledate okolo i ne očekujete da netko učini nešto za vas, nego idete naprijed i djelujete. U snu možete stvoriti nevjerojatne svjetove, ljepotu koju svakodnevni um ne može niti izbliza zamisliti. Ako se sjećate, tamo nemate nikakvih sumnji, prizor pred vama je nepokolebljivo stvaran i živite ga sa stopostotnom pažnjom. To je spektakularan svijet ispunjen samo VAMA, kao što je more ispunjeno s vodom. Slično tome, ako svakodnevnu pozornost ispunite Sobom, onim dijelom vas koji je zadivljen životom, zaljubljen u samu činjenicu postojanja, onda možete stvoriti jednako tako čudesan svijet.

Ali kako to da u snovima imamo neograničeno povjerenje i dopuštamo stvarnosti da se oblikuje u skladu s našom prirodom? Probajmo se sjetiti, što smo točno učinili da bi mirna želuca šetali tim bajkovitim pejzažima?

Pa prepustili smo se!

Trebamo se, dakle prepustiti tom sjećanju, tom znanju da sami stvaramo svoj svijet. Na taj način će svijet snova i ovaj svakodnevni biti povezani mostom pažnje. Ljubav tako nije most, kako se to uobičajeno smatra, ona je radije sila koja drži most na okupu, Kreator koji djeluje čim namignemo i kažemo Volim te!

Ups, opet Ljubav

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms

Leave a Reply

Ako želite pratiti nove objave, molim upišite svoju adresu e-pošte i kliknite u kućicu "Notify me of new posts by email". Vaša adresa neće biti objavljena.

Svi podaci koje ostavljate na ovoj WEB stranici podložni su našim Pravilima zaštite privatnosti. Vaše ime i adresa e-pošte koristit će se isključivo u svrhu ako ste se pretplatili na sadržaj ove WEB stranice. Podaci će se strogo čuvati i neće se dijeliti s trećim stranama, osobama ili tvrtkama. U svakom trenutku možete zatražiti ukidanje pretplate te brisanje svih vaših podataka iz naše datoteke. Za sva pitanja i zahtjeve obratite se na ljubavuknjizi@yahoo.com.