Dragi svi! Veliko nam je zadovoljstvo najaviti online radionicu koju smo nazvali “Iskustvo bezuvjetne Ljubavi”, jer ona će to doista i biti! 🙂 Je li bezuvjetnost mit ili utopija? Što uopće znači bezuvjetna Ljubav? Ovim pitanjima bavit ćemo se na način energije, konkretno i uzbudljivo. Smisao radionica nije da se rade tehnike i vrte programi! Njihova je svrha da inspiriraju i pokreću, da pogone maštu i kreativnost. To je događaj koji gradi povjerenje i budi strast prema i najmanjoj sitnici postojanja. Ako radionicu vodi inspiracija, umjesto uma, ona postaje veličanstveni stroj koji se kreće jednakom snagom i inercijom kao što se vrte planete, zvijezde i galaktike. Jer, ista sila sve to pogoni! Želimo raditi s energijom Ljubavi više nego ikad! Želimo da nam ona bude Izvor svih stvari, da se sve oko nje vrti i da nam napaja sve aspekte našeg života!

Ova radionica bit će vođena kroz dvije dimenzije jedne Ljubavi, muške i ženske. Bit će pogonjena velikom znatiželjom, snažnom voljom i nepokolebljivošću da u sebi otkrivamo prirodu njezine realnosti. Ima li Ljubav početak? Kraja znamo da nema, ali gdje joj je početak i što ćemo s njim, jednom kada ga otkrijemo?

Radionica će se održati u nedjelju, 06.03.2022. s početkom u 10 sati. Trajat će minimalno 4 sata, a sigurno i više, jer će se bit teško zaustaviti 🙂. Cijena radionice je 500 kuna. Uplate molimo na račun. Prijave i informacije o radionici možete poslati na:
mino.nenky@gmail.com ili u inbox;
marina.papec@gmail.com ili u njezin inbox. Vidimo se ❤ 

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms