Jedan od najvećih izazova za sve nas kao bića od percepcije je osvijestiti Ljubav. Mi praktički i nemamo drugog zadatka! Put Ljubavi nas uči kako da istinski volimo i prihvatimo sebe. Uči nas da sve provlačimo kroz Ljubav, sve naše probleme i zabrinutost. Uči nas da uronimo u sam Izvor tog Volim te, umjesto da s nevjericom vrtimo glavom hvatajući tek jeku tog osjećaja u koju smo cijeloga života vjerovali, bili spremni ubiti za nju i beskrajno patiti. Zbunjeno provodimo svoje živote, žudimo da je dohvatimo, pjevamo o njoj…tragamo, tragamo…za ljubavlju.

Volimo misliti kako je Ljubav malena stijena posred oceana, spasitelj naš, utjeha, čudo nad čudima, sve što poznajemo. Ali prava je istina da zapravo stojimo na oceanu, a ne na stijeni! Ljubav je sve što okružuje naš otpor. Ona nepokolebljivo pritišće grč straha privrženog toj maloj stijeni, “čvrstom tlu” takozvane sigurnosti, toj mrvici svijesti što je Ljubav oplakuje. Otvoriti vrata ili ne? Skočiti? Opet krivo . Nemam što otvarati niti skakati, Ljubav u meni će to!

Ali joj moram dopustiti i to je onda put Ljubavi.

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms

Leave a Reply

Ako želite pratiti nove objave, molim upišite svoju adresu e-pošte i kliknite u kućicu "Notify me of new posts by email". Vaša adresa neće biti objavljena.

Svi podaci koje ostavljate na ovoj WEB stranici podložni su našim Pravilima zaštite privatnosti. Vaše ime i adresa e-pošte koristit će se isključivo u svrhu ako ste se pretplatili na sadržaj ove WEB stranice. Podaci će se strogo čuvati i neće se dijeliti s trećim stranama, osobama ili tvrtkama. U svakom trenutku možete zatražiti ukidanje pretplate te brisanje svih vaših podataka iz naše datoteke. Za sva pitanja i zahtjeve obratite se na ljubavuknjizi@yahoo.com.