“Da bismo imali percepciju našeg svjetlosnog tijela, moramo izaći iz kulturološkoga transa u koji smo educirani i koji definira našu prirodu stvarnosti na vrlo uzak i ograničen način. Ono nam govori što možemo, a što ne možemo učiniti jer smo žena ili muškarac; opisuje nas tko smo mi i koja je naša povijest.

Energija našeg svjetlosnog polja postaje toksična kada imamo iskustvo toksičnih osjećaja ili emocija. Ako se ne očistimo od njih, oni se počinju energetski oblikovati u mulj, a zatim nas oslabljuju, destabiliziraju i iscrpljuju, usporavaju dotok svježe energije u naše svjetlosno polje. Traume (najčešće one iz ranog djetinjstva kojih se i ne sjećamo) ostavljaju toksične “pečate” u našem svjetlosnom polju. Ako se ta “mrlja” ne očisti, ona je stalna prijetnja koja se enkodira duboko u nama i postane trajna nakupina koja se potom aktivira drugom emocionalnom traumom.

To je kao u Windowsima na kompjuteru: tamo imate ikonu koja je malena i stoji sama za sebe, neovisna o drugim ikonama. No, ako je kliknete dvaput mišem, ona se aktivira i zauzme cijeli prostor na ekranu, postane dominantna. Pošto svjetlosno polje organizira našu energiju, životno iskustvo i našu stvarnost, tada je jasno da bolesti i propadanje imaju uzrok u poremećajima upravo u njemu.

Svaka nasljedna bolest je prvo obrazac u energetskom polju našeg tijela. Ako ga očistite, tada se bolest neće manifestirati; neće se pojaviti kao rak dojke, neki tumor, kratkovidnost, koje su imali naši roditelji i daljnji rođaci.

Šamani ne dijagnosticiraju, oni iscjeljuju. To iscjeljenje se ne odvija na molekularnom nivou, kao što to zapadna medicina pokušava, nego na energetskom! Zapravo je energetsko polje to koje informira molekularnu strukturu stanica.”

Alberto Villoldo

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms

Leave a Reply

Ako želite pratiti nove objave, molim upišite svoju adresu e-pošte i kliknite u kućicu "Notify me of new posts by email". Vaša adresa neće biti objavljena.

Svi podaci koje ostavljate na ovoj WEB stranici podložni su našim Pravilima zaštite privatnosti. Vaše ime i adresa e-pošte koristit će se isključivo u svrhu ako ste se pretplatili na sadržaj ove WEB stranice. Podaci će se strogo čuvati i neće se dijeliti s trećim stranama, osobama ili tvrtkama. U svakom trenutku možete zatražiti ukidanje pretplate te brisanje svih vaših podataka iz naše datoteke. Za sva pitanja i zahtjeve obratite se na ljubavuknjizi@yahoo.com.