Svako naše ‘Volim te’ je dopuštenje našim vodičima da nam prenesu svijest prihvaćanja kroz naš otpor. Mi ovdje dolazimo kao čista Ljubav, ona nas prvo provuče kroz iglene uši rađanja, a onda i jakog šoka uslijed izlaska na ovaj grubi svijet. Pomaže nam da se spojimo s našim tijelom, sa Zemljom, s višim dijelovima sebe, s višim “Ja”. Ljubav nas gura kroz cijeli život, drži na okupu da se od straha ne raspadnemo, a unutarnji vodiči nas usmjeravaju na samo voljenje koje je jezgra našeg Bića.

Programi i sjećanja su kao da u urednu i sređenu sobu pustimo 10 majmuna neka rade što god žele . Kada prakticiramo unutarnje čišćenje mi ustvari kreiramo svoj vlastiti svemir, preuređujemo svoju auru u ugodan i privlačan dom. Ljubav je energija koja to radi, a mi joj pomažemo tako da je propustimo kroz svoje otpore i damo joj dopuštenje da to sve odnese u Nulu.

Povjerenje nije misao, to je energija. I to je ono što nas zbunjuje, pa se stalno pitamo što je to povjerenje, kako da ga steknemo. Uvijek je to isto, radi se samo o manipulaciji i propusnosti već prisutne energije koja samo čeka da joj omogućimo da radi svoj posao. Sve se to gradi odjednom kada čistimo svoje programe: i Ljubav, i self-love, povjerenje, zdravlje, svijest, rješavanje problema, sve! To je poput piramide koju dižemo s debela dna u fokusiranu Ljubav. Što se više penjemo otkrit ćemo sve više strasti u sebi i rasti zajedno s njom.

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms

Leave a Reply

Ako želite pratiti nove objave, molim upišite svoju adresu e-pošte i kliknite u kućicu "Notify me of new posts by email". Vaša adresa neće biti objavljena.

Svi podaci koje ostavljate na ovoj WEB stranici podložni su našim Pravilima zaštite privatnosti. Vaše ime i adresa e-pošte koristit će se isključivo u svrhu ako ste se pretplatili na sadržaj ove WEB stranice. Podaci će se strogo čuvati i neće se dijeliti s trećim stranama, osobama ili tvrtkama. U svakom trenutku možete zatražiti ukidanje pretplate te brisanje svih vaših podataka iz naše datoteke. Za sva pitanja i zahtjeve obratite se na ljubavuknjizi@yahoo.com.