Svjesnost Ljubavi se uvijek kreće iznutra prema van. Ne možemo preuzeti svjesnost Ljubavi nekog drugog jer je to interpretacija. Zrak koji udišem osjećam samo u svom tijelu. Ja tako ne mogu osjećati vaše disanje. Ipak, ono što oboje udišemo je zajednička svijest jedne energije koja je svugdje oko nas.

Ljubavi nas ne treba podučavati, kao što nas ne treba učiti ni disanju, hodanju, ili gledanju. Trebamo se samo vratiti njezinoj izvornoj prirodnosti kao i onoj disanja. Ona stoga ne traži energetsko ulaganje. Ako ipak traži, onda znači da nam netko govori kako ćemo mi disati, iako smo oboje uronjeni u isti zrak. A govori nam jer su mu rekli da je njegova Ljubav jača od naše.

Kad smo bili djeca, programirali su nas kroz priče i bajke da je netko poseban, bio to princ ili neki drugi junak. On je imao posebnu moć i jedini je mogao spasiti djevu ili selo. Onda smo mi žudjeli biti kao oni. Tako smo gledali i željeli Ljubav koja je jedinstvena, odabrana i jača od naše. Danas, kad smo odrasli, moramo ulagati napor da bismo voljeli. I dalje gledamo filmove, drame, čitamo knjige u kojima je Ljubav posebna. Ljubav nam je tako postala specifično stanje u kojem moraju postojati određeni uvjeti, inače je nema. A ona “prava” je negdje drugdje, izgleda drukčije i moramo naletjeti na nju, i to uz malo sreće. Ispada da je zrela dob stanje u kojem svi traže pravu, idealnu Ljubav, žele biti voljeni izvana jer je to jedina istina. Nitko ne spominje Sebe, svoju energiju što voli bez premca sve ostalo.

Ljubav u knjizi

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms

Leave a Reply

Ako želite pratiti nove objave, molim upišite svoju adresu e-pošte i kliknite u kućicu "Notify me of new posts by email". Vaša adresa neće biti objavljena.

Svi podaci koje ostavljate na ovoj WEB stranici podložni su našim Pravilima zaštite privatnosti. Vaše ime i adresa e-pošte koristit će se isključivo u svrhu ako ste se pretplatili na sadržaj ove WEB stranice. Podaci će se strogo čuvati i neće se dijeliti s trećim stranama, osobama ili tvrtkama. U svakom trenutku možete zatražiti ukidanje pretplate te brisanje svih vaših podataka iz naše datoteke. Za sva pitanja i zahtjeve obratite se na ljubavuknjizi@yahoo.com.