Ljubav o kojoj su nas učili je isključiva, ona podrazumijeva svega dva ili tri faktora da bi postojala, da bi je mi prepoznali, inače je nema. Ipak, istina je da je Ljubav daleko više! Jednom kad isključimo ta dva, tri faktora, samo ih uklonimo iz nužnosti, onda cijeli prostor može biti Ljubav. A koji to prostor? Pa naš život, sve ono što smo u njega strpali i sad vučemo to uokolo teška koraka, a volimo samo dva, tri lika u njemu.

Kako smo mi stvoritelji tog prostora, onda je jasno da je stvarna Ljubav samo u nama i mi je na jedvite jade kroz gustu cjediljku programa i sjećanja propuštamo u njega.

Ljubav je je svijest u manifestaciji i postoji sada i ovdje. A sve što stane u to – u sada i ovdje – ima priliku da bude osviještena Ljubav. Trebamo samo to dopustiti, ne moramo intervenirati, sama će ona to. 🙂

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms

Leave a Reply

Ako želite pratiti nove objave, molim upišite svoju adresu e-pošte i kliknite u kućicu "Notify me of new posts by email". Vaša adresa neće biti objavljena.

Svi podaci koje ostavljate na ovoj WEB stranici podložni su našim Pravilima zaštite privatnosti. Vaše ime i adresa e-pošte koristit će se isključivo u svrhu ako ste se pretplatili na sadržaj ove WEB stranice. Podaci će se strogo čuvati i neće se dijeliti s trećim stranama, osobama ili tvrtkama. U svakom trenutku možete zatražiti ukidanje pretplate te brisanje svih vaših podataka iz naše datoteke. Za sva pitanja i zahtjeve obratite se na ljubavuknjizi@yahoo.com.