Dragi svi, s velikim guštom obavještavam vas da ćemo se u subotu, 25.06.2022. družiti u Zadru. Na ovoj radionici radit ćemo s Ljubavi. Sve će biti u njezino ime. Zapravo, ovdje ćemo prijeći s riječi na djela. Pristupit ćemo Ljubavi na način energije.

Želite li stvoriti nove navike koje će vam promijeniti život? Želite li preuzeti odgovornost za svoj život? Naravno da želite! Za to vam je potreban saveznik, a to je Ljubav. Radite na svojoj Ljubavi i sve će se prema tome posložiti.

Pozivam vas da to učinimo zajedno.

Na ovoj radionici malo ćemo vježbati, meditirati, disati, razmjenjivati energiju i uživati u lijepoj i ugodnoj atmosferi.

Radionica će se održati 25.06.2022., u Zadru, u centru Sviteh, na adresi Molatska 13, s početkom u 10 sati. Radionica će trajati najmanje 3 sata, ali otići će to i dalje :). Molim da sa sobom ponesete prostirku i laganiji prekrivač.

Cijena radionice iznosi 150 kuna. Uplate molim na račun. Prijave, podaci o uplati, kao i sve dodatne informacije mogu se dobiti putem maila: mino.nenky@gmail.com;

ili na FB messenger: https://www.facebook.com/neno.lubich

Dobrodošli <3

PREUZMITE SVOJU BESPLATNU KNJIGU!
Uživajte u predivnoj knjizi 'Crtice o Ljubavi i... Ho'oponoponu'!
Ispunite podatke u poljima i knjiga je vaša! Cijenim vašu privatnost i podaci se neće ni u kom slučaju dijeliti dalje, a spamanje ne dolazi u obzir! Vaše podatke tretirat ću u skladu s mojim Pravilima zaštite privatnosti, koje možete pročitati ovdje: https://nenadljubic.com/pravila-zastite-privatnosti/
Powered by Optin Forms

Leave a Reply

Ako želite pratiti nove objave, molim upišite svoju adresu e-pošte i kliknite u kućicu "Notify me of new posts by email". Vaša adresa neće biti objavljena.

Svi podaci koje ostavljate na ovoj WEB stranici podložni su našim Pravilima zaštite privatnosti. Vaše ime i adresa e-pošte koristit će se isključivo u svrhu ako ste se pretplatili na sadržaj ove WEB stranice. Podaci će se strogo čuvati i neće se dijeliti s trećim stranama, osobama ili tvrtkama. U svakom trenutku možete zatražiti ukidanje pretplate te brisanje svih vaših podataka iz naše datoteke. Za sva pitanja i zahtjeve obratite se na ljubavuknjizi@yahoo.com.